НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в NEAR Protocol (NEAR) и Cosmos (ATOM) проучват възможностите за диверсификация, Everlodge (ELDG) може да придобие 100x потенциал

12.02.2024 9:18 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в NEAR Protocol (NEAR) и Cosmos (ATOM) проучват възможностите за диверсификация, Everlodge (ELDG) може да придобие 100x потенциал

NEAR Protocol (NEAR) се движи нагоре и демонстрира изключителни резултати през предходните две седмици, което доведе до положителни пазарни настроения в по-широкото Web3 пространство.

В същото време криптовалутата Cosmos (ATOM) също се движи нагоре и скоро може да инициира следващото рали. Everlodge (ELDG) от своя страна се радва на огромен интерес от страна на трейдърите и се счита за една от най-добрите криптовалути за покупка в момента, тъй като ранните инвеститори получиха до 190% възвръщаемост на инвестициите, а прогнозираният 100х ръст може да настъпи скоро.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате някои от данните за всеки алткойн, за да определите докъде може да се повиши стойността им.

NEAR Protocol (NEAR) бележи 12% ръст – може ли да надмине $5?

NEAR Protocol (NEAR) се движи по възходяща инерция и скоро може да достигне нови висоти. Въз основа на данните от графиката, цената на NEAR Protocol демонстрира бичи модел, след като отбеляза 12% ръст само за последните 7 дни.

През предходната седмица криптовалутата на NEAR Protocol се движеше от ниска стойност от $2.69 до $2.97, като едва не достигна границата от $3. Въпреки това понастоящем настроенията са бичи за бъдещето ѝ, а RSI се движи нагоре, което тласка към допълнителни положителни настроения.

Въз основа на прогнозата за цената на NEAR Protocol, тя ще приключи годината на стойност $5.19.

Cosmos (ATOM) почти преодоля $10 – докъде може да стигне?

Cosmos (ATOM) отбеляза възходящо движение през предходната седмица и е по-близо от преди до преодоляване на ценовата бариера от $10. Според индикатора за цената на Cosmos криптовалутата има голяма вероятност да постигне тази цел, а през последните седем дни тя се повиши с 3.5%.

Според данните от графиката на Cosmos, стойността на монетата се е увеличила от $8.92 до $9.71 като максимална стойност през седмицата. Според прогнозата за цената на Cosmos тя може да приключи 2024 г. на стойност $16.25.

Everlodge (ELDG) трябва да се появи на борсата Uniswap – очаква се цената да се увеличи 100х

Everlodge (ELDG) е предстоящ пазар на недвижими имоти и DeFi проект, който може да промени начина, по който инвеститорите имат достъп до пазара на недвижими имоти. Той ще предостави уникален подход, чрез който ще бъде много по-лесно и достъпно за всеки да получи достъп до тези пазари с лекота. С въвеждането на технологията за фракционирането на NFT токени всеки ще може да участва, правейки по-малка инвестиция.

Например, ако даден имот е на стойност $10,000,000, вместо да се нуждае от първоначален капитал, който трябва да се плати еднократно, всеки инвеститор може да стане съсобственик и просто да купи част на стойност $100.

По този начин, ако даден имот струва милиони, той вече няма да бъде достъпен само за елита, тъй като всеки в глобален мащаб ще може да има достъп до него.

Освен това приключи предварителната продажба на ELDG токена, при която ранните инвеститори получиха над 190% възвръщаемост на инвестициите, но все пак стойността на токена може да нарасне още, тъй като трябва да бъде листнат на Uniswap и други топ крипто борси. Както вече бе споменато, целта на проекта е да може наистина да промени начина, по който хората имат достъп до пазара на недвижими имоти, възлизащ на $280 трилион.

За повече информация относно Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.