НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Инвеститорите вливат милиони в Етериум и други алткойни

ЮНИ. 14, 2021 08:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвеститорите вливат милиони в Етериум и други алткойни

Мениджърът на дигитални активи CoinShares казва, че инвеститорите изливат милиони долари в Етериум (ETH), XRP, Cardano (ADA) и други криптовалути.

В седмичен доклад от 7-ми юни CoinShares разкрива, накъде се насочват парите на инвеститорите, показвайки, че Етериум (ETH) е алткойна, който купувачите избират, достигайки притоци от $33 милиона.


Инвестиционните продукти, свързани с дигитални активи, отчетоха изходящи потоци на обща стойност $94 милиона миналата седмица. Въпреки нетните изходящи потоци, ние вярваме, че това предполага ранен обрат в настроенията от май, когато повечето доставчици на продукти са отчели нетни изходящи потоци и негативни настроения.

Етериум продължава да наблюдава приток към инвестиционни продукти на обща стойност $33 милиона, [превръщайки алткойна в първи избор] за инвеститорите.


Освен Етериум, XRP, Cardano и продуктите, базирани на множество активи са най-популярните инвестиции, привличайки съответно $7 милиона, $4,5 милиона и $2,7 милиона.


ПРОЧЕТИ ОЩЕCardano трябва да задържи тези нива, за да продължи своя възход (видео)


Докладът също така показва, че сериозните негативни настроения са фокусирани върху Биткойн, тъй като при флагманската криптовалута е имало изходящи потоци от $141 милиона, което само по себе си е рекорд. Данните показват, че инвеститорите остават предпазливи след неотдавнашния срив на Биткойн от неговият връх от $63,500 до $30,000.


Обемите на търговия с инвестиционни продукти свързани с дигитални активи, подчертават, че инвеститорите остават предпазливи спрямо Биткойн, като седмичните обеми са намалели с 62% в сравнение с миналия месец. Това е отразено и в по-широката екосистема на Биткойн, където обемите на доверени борси са намалели с 50%.


Биткойн остава най-големият холдинг на CoinShares с над $30 милиарда активи под управление, следван от Етериум с $12,32 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света