НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Internet Computer (ICP) и Filecoin (FIL) се интересуват от обещанието за 50Х печалба на Raffle Coins и се впускат във вълнението от предпродажбата

23.03.2024 11:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Internet Computer (ICP) и Filecoin (FIL) се интересуват от обещанието за 50Х печалба на Raffle Coins и се впускат във вълнението от предпродажбата

В началото на март много дигитални активи отбелязаха значително увеличение на стойността. От Bitcoin (BTC), достигнал ATH при над $73,000, до Ethereum (ETH), достигнал крайъгълен камък от $4,000, и много други, докоснали нови върхове.

Макар че крипто пазарът започна да се стабилизира, текущата стойност на CMC Crypto Fear and Greed Index от 82 показва, че пазарът е в състояние на изключителна алчност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите бързат да купуват дигитални активи, за да не пропуснат следващия скок на общия пазар.

Internet Computer (ICP)

Internet Computer (ICP) отбелязаха спад в рамките на последните няколко седмици. Дори неотдавна той се понижи с около 8% през последните няколко дни. Анализаторите все още не са сигурни дали Internet Computer (ICP) има някакъв шанс да се възстанови и евентуално да нарасне през следващите седмици.

Въпреки че притежателите на Internet Computer (ICP) все още вярват в бъдещето на токена, за което свидетелства нарастващият обем на търговията с него, те продължават да са готови да диверсифицират портфейла си, за да опазят инвестициите си. Raffle Coin (RAFF) ги накара да оживеят от вълнение с потенциала си да даде до 50Х печалби на инвеститорите след пускането си на пазара.

Filecoin (FIL)

По-голямата част от печалбите на Filecoin (FIL) през последните няколко месеца се случиха предимно между миналия месец и март. Filecoin (FIL) поскъпна с близо 7% спрямо миналия месец. Наскоро, през последните няколко дни, той отново започна да спада, като се понижи с 10.6% през последните седем дни.

Инвеститорите се стремят да навлязат в нови печеливши пазари, тъй като остават притеснени от възможността да загубят всичките си скорошни печалби заради по-нататъшен низходящ тренд. След като са забелязали неотдавнашния успех на Raffle Coin (RAFF) при предварителните продажби, те са привлечени от обещанието ѝ да осигури 50X печалба след стартирането. Те се надяват да възстановят неотдавнашните си загуби и да реализират по-големи печалби, като инвестират в Raffle Coin (RAFF) при предварителните му продажби.

Raffle Coin (RAFF)

Данните показват, че размерът на световния пазар на лотариите е нараснал доста през последните години. Очаква се пазарът на лотарии да нарасне до $405 милиарда до 2028 г. с комбиниран годишен темп на растеж (CAGR) от приблизително 3% през прогнозния период.

Raffle Coin (RAFF) има за цел да навлезе на този пазар със своята иновативна и лесна за използване децентрализирана система за лотарии. Raffle Coin (RAFF) е проектирана да бъде Web3 платформа, в която потребителите могат да участват в томболи и да печелят награди. След като се регистрират и финансират сметките си, те могат да се присъединят към томболи от наличните списъци, в които да участват. Платформата обещава да осигури доверие, справедливост и прозрачност, като гарантира, че тегленията на томболите се предават на живо.

Притежателите на токени от предварителната продажба ще могат да участват в томбола за $100,000, която ще се проведе в края на предварителната продажба. Те също така ще получават приходи от таксите, генерирани в платформата, пропорционални на притежаваните от тях дялове. Притежателите на токени ще могат да участват в ключови процеси на вземане на решения и да подават предложения за промени, които да бъдат направени в платформата.

В момента Raffle Coin (RAFF) преминава през първия етап на своята предварителна продажба и на инвеститорите се препоръчва да се възползват максимално от тази възможност, тъй като всеки токен все още се предлага за $0.020.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) от официалния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.