НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите от First Digital USD и Kaspa виждат в Raffle Coin обещаващ залог, който очаква успех в предпродажбата

31.03.2024 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите от First Digital USD и Kaspa виждат в Raffle Coin обещаващ залог, който очаква успех в предпродажбата

Raffle Coin (RAFF) се очертава като един от най-обещаващите залози сред настоящата реколта от възможности за инвестиции в предварителни продажби през 2024 г.

Инвеститори от целия крипто свят заемат ранни позиции в нея, включително голям брой притежатели на стабилни монети. Научете защо наблюдателите от индустрията смятат, че Raffle Coin може да бъде следващият най-добре представящ се новостартиран проект на годината с реален шанс за 100Х печалба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


First Digital USD се издига на преден план

First Digital USD е бързо развиваща се стабилна монета, която придоби известност благодарение на използването си в екосистемата на Binance. Понастоящем държи значителен дял от 38% от обема на спот търговията в Binance, което отразява забележима промяна в инерцията и нарастващ инвеститорски интерес към сравнително новата стабилна монета. Създаден, за да замени предишната стабилна монета на платформата, Binance USD, First Digital USD е 4-тата по големина стабилна монета по капитализация с $2.6 милиарда, но се нарежда на трето място по 24-часов търговски обем.

Kaspa се охлади значително през март

През февруари миналата година Kaspa счупи нови исторически върхове. Но през март монетата и нейната гореща серия до голяма степен се охладиха. Към 31 март Kaspa се търгуваше на цена от $0.134, което представлява почти 1% загуба за последните 24 часа, а през последната седмица и месец регистрира съответно 5.3% и 24% загуби.

Kaspa се търгува с 26% под най-високата си стойност за всички времена от $0.189, установена на 20 февруари 2024 г., но остава с 352% нагоре през последните 12 месеца.

Нови инвеститори се присъединяват към предварителната продажба на Raffle Coin

Raffle Coin е първата и единствена децентрализирана платформа, рационализираща томболи, лотарии и раздавания чрез блокчейн технология. Тя позволява на потребителите да участват в прекрасния свят на тегления на награди, томболи и лотарии, изброени в платформата Raffle Coin. Всичко, което е необходимо, за да се присъедините към множеството тегления на награди в Raffle Coin, е да създадете акаунт и да го захраните.

Оттам потребителите могат да изберат желаната от тях томбола или лотария, към която да се присъединят, за да получат шанс да спечелят награди, вариращи от луксозни стоки, туристически преживявания и хранене, както и парични награди, уреди, електроника и ваучери.

Понастоящем, в първата фаза на предварителната си продажба, Raffle Coin предлага възможност за ранна инвестиция за заинтересованите на цена от $0.020 за токен. С общо шест етапа на предварителната продажба и ограничено предлагане на Raffle Coin токени, инвеститорите имат чудесна възможност да се възползват от огромния потенциал за растеж на проекта и да се наредят на опашката за печалби още преди пускането на токена на световните крипто борси.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin, като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.