НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите на Filecoin (FIL) и Aptos (APT) започват да говорят за нов алткойн в етап на предварителна продажба, наречен Pushd (PUSHD). Защо това може да се окаже добър избор за 2024 г.?

31.12.2023 10:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Filecoin (FIL) и Aptos (APT) започват да говорят за нов алткойн в етап на предварителна продажба, наречен Pushd (PUSHD). Защо това може да се окаже добър избор за 2024 г.?

През последните месеци крипто скъпоценните камъни намиращи се в етап на предварителна продажба завладяха крипто пазара. Много от тези проекти отбелязаха метеоритен растеж след стартирането си.

В резултат на това инвеститорите търсят на пазара нови препродажбени токени с такъв потенциал.

Инвеститорите на Filecoin и Aptos изглежда са намерили такъв и това е Pushd. Анализаторите смятат, че Pushd може да се превърне в един от водещите токени през 2024 г. Нека да научим повече за този проект.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Filecoin (FIL) възвръща бичия импулс

FIL, родният токен на децентрализираната платформа за съхранение Filecoin, беше един от най-засегнатите токени през 2023 г. Токенът започна 2023 г. с бичи възход благодарение на новината за своята виртуална машина.

На 19 февруари криптовалутата Filecoin достигна 6-месечен връх от $8.60 благодарение на огромния интерес от страна на инвеститорите. Ситуацията обаче се промени през следващите месеци.

Това се случи, след като на 17 май Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) съобщи на Grayscale, инвестиционна компания, която държеше тръст за Filecoin, че Filecoin е нерегистрирана ценна книга.

След тази новина стойността на Filecoin спадна до около $4.55.
Спадът на цената продължи и през юни Filecoin падна до $2.88. Към декември цената на Filecoin възстанови бичия си импулс, като достигна най-високата си стойност от $6.28. По данни на CoinMarketCap цената на Filecoin се е повишила с 34.23% през последния месец.

Прогноза за цената на Aptos (APT)

Подобно на Filecoin, Aptos (APT) поскъпна в началото на 2023 г., тъй като на 30 януари излетя до връх от $19.90. За съжаление, монетата се сблъска с мечи натиск, тъй като крипто пазарът претърпя спад.

На 12 октомври цената на Aptos падна до най-ниското си ниво за 2023 г. от $4.72, преди да възстанови инерцията си през ноември. Това се случи, след като Aptos стартира Identity Connect, инструмент, който свързва крипто портфейли с dApps.

Според CoinMarketCap Aptos, конкурентът на Solana, се търгува в района на $10. Цената на Aptos се е увеличила с 41.2% през последния месец.
Ако тази бича инерция се задържи, анализаторите прогнозират поскъпване до $20 долара през 2024 г. Междувременно инвеститорите в Filecoin и Aptos проявиха интерес към крипто скъпоценния камък, намиращ се в етап на предварителна продажба – Pushd. Нека видим какво представлява Pushd.

Защо инвеститорите във Filecoin и Aptos говорят за Pushd (PUSHD)

Pushd (PUSHD) е иновативен Web3 пазар, който ще промени начина, по който мислим за онлайн покупките и продажбите. Представете си място като Amazon или eBay, но децентрализирано.

Тази децентрализация ще даде на продавачите пълен контрол върху техните продукти и печалби. В Pushd ще имате гъвкавостта да продавате стоките си на търг или да определяте фиксирана цена.

Това ще бъде пазар, на който можете да обявявате стоките си за продажба, а заинтересованите купувачи ще могат да купуват директно от вас без посредници.

Отличителна черта на Pushd ще бъде услугата за размяна. Този удобен инструмент ще ви позволи да обменяте безплатно различни видове криптовалути.

Токенът (PUSHD), родната валута на Pushd, в момента е в първия си етап на предварителна продажба. Това е една от големите причини, поради които инвеститорите във Filecoin и Aptos се интересуват от Pushd.

Ето какво можете да правите с тези токени:

  1. Достъп до платформата: Притежаването на токени (PUSHD) означава, че можете да се потопите във всичко, което предлага Pushd. С тези токени можете да купувате и продавате широк набор от стоки и услуги в платформата.
  2. По-ниски такси: Ако използвате (PUSHD) токени за транзакции в Pushd, ще се радвате на по-ниски такси. Това е чудесен начин да спестите малко пари, докато търгувате.
  3. Право на глас: Когато притежавате (PUSHD) токени, вие не сте просто потребител, а сте част от процеса на вземане на решения. Тези токени ви дават право на глас в управлението на Pushd, като ви позволяват да гласувате за важни промени.

По време на първия етап на предварителна продажба цената на (PUSHD) е само $0.01, а анализаторите предвиждат 25-кратно увеличение на стойността. За да изгради доверие и сигурност, Pushd блокира ликвидността си за 20 години, а токените на екипа – за 700 дни.

Финални разсъждения

Неотдавнашната промяна на крипто пазара принуди инвеститорите да започнат да преследват нови проекти в етап на предварителна продажба като Pushd. Инвеститорите на Filecoin и Aptos се включват в тези ранни етапи.

Pushd в моемнта, е токен с ниска капитализация и е една от най-евтините монети на пазара. Интересно е, че монетата има програма за възнаграждение, в която можете да печелите повече PUSHD токени и да увеличите притежанията си.

За повече информация относно текущата предварителна продажба на Pushd (PUSHD) посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.