Home

Инвеститорите в Етериум продават над $500 милиона в ETH и PEPE, а капиталът се насочва към алткойн на стойност $0.04

26.06.2024 11:40 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Етериум продават над $500 милиона в ETH и PEPE, а капиталът се насочва към алткойн на стойност $0.04

В изненадващ обрат на пазара на криптовалути се наблюдава огромна промяна, тъй като инвеститорите продадоха Етериум (ETH) и Pepe (PEPE) на стойност над $500,000,000, пренасочвайки капитала си към по-малко известен алткойн с цена от едва $0.04.

След като цената на Етериум отбеляза забележителен спад, а на PEPE се наблюдава рязък скок, динамиката на пазара се променя бързо, привличайки търговци и инвеститори да проучват нови възможности.

Етериум (ETH): Крипто гигантът в опасност

Етериум (ETH), втората по големина криптовалута по пазарен капитал, отдавна е MVP на крипто пазара. Стартирана от Виталик Бутерин, Етериум въведе смарт договори и децентрализираните приложения (dApps), като направи революция в блокчейн пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки утвърдения си статут, през последните седмици Етериум се сблъска с предизвикателства. Текущата цена на Етериум е $3,385, като за последния месец е отбелязан спад от 10%. С пазарна капитализация от $406 и 24-часов обем на търговията от $12 милиарда, Ethereum е на ниво -45.76 MACD, което показва мечи импулс.

Водещ анализатор нарича DTX възможност с нисък риск и висока възвращаемост

Тъй като Етериум и PEPE се движат от пазарните условия, инвеститорите проучват нови пътища за рентабилност. Една такава възможност е DTX, алткойн, който предлага безумни характеристики и възможности за търговия. С текущата си цена, определена на $0.04, DTX се радва на огромно внимание от страна на инвеститорите, които искат да диверсифицират портфейлите си и да се възползват от нововъзникващите тенденции.

DTX Exchange предоставя достъп до хиляди активи на различни пазари, включително криптовалути, акции, облигации, форекс и суровини. Нейните първокласни функции за търговия позволяват на трейдърите да увеличат печалбите си и да контролират големи позиции с минимален капитал. Тази способност за високо ниво на ливъридж е особено привлекателна на волатилни пазари с висок потенциал за възвръщаемост.

Цената на Pepe (PEPE) показва забележително подобрение от 9%

Първоначално стартирана като меме монета, Pepe (PEPE) набра популярност благодарение на своя подход, насочен към общността, и модерни маркетинг стратегии.

През последните 24 часа PEPE поскъпна с 9%, като повиши текущата си цена до $0.00001264. С пазарна капитализация от $5.3 милиарда и обем на търговията от $1.1 милиарда, PEPE е на ниво -0,00000037 MACD, което показва потенциална бича тенденция. Това показва, че интересът на инвеститорите към PEPE се увеличава.

DTX Exchange краде светлината на прожекторите с количествена и алгоритмична търговия

DTX Exchange поддържа количествена и алгоритмична търговия, като предлага усъвършенствани инструменти и API, които позволяват на търговците да автоматизират своите стратегии за търговия. Тази интеграция осигурява прецизно изпълнение на сделките и позволява на търговците да използват неефективността на пазара ефективно и точно. Като използват тези инструменти, потребителите на DTX могат да оптимизират своята търговска дейност, за да постигнат резултати.

Неотдавнашният приток на капитали от Етериум и PEPE към DTX подчертава нарастващото доверие в потенциала на този алткойн. Инвеститорите са привлечени от уникалните характеристики на DTX, които обещават висока възвръщаемост и сигурно и ефективно търговско преживяване.

Тъй като пазарните условия се успокояват, DTX се доближава до предварителната си продажба на стойност $2,000,000. С вече набраните $741,645 за рекордно кратко време, ранните инвеститори имат възможност да притежават позиции.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.