НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Ethereum (ETH) и Filecoin (FIL) наблюдават предпродажбата на Raffle Coin (RAFF) очаквайки 50X печалби в рамките на месеци

16.03.2024 14:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Ethereum (ETH) и Filecoin (FIL) наблюдават предпродажбата на Raffle Coin (RAFF) очаквайки 50X печалби в рамките на месеци

На крипто пазара се наблюдава приток на нови криптовалути, които привличат вниманието на глобалните крипто инвеститори.

Секторът кипи от вълнение, тъй като инвеститорите в Ethereum (ETH) и Filecoin (FIL) търсят скъпоценни камъни сред тези нови криптовалути. Raffle Coin (RAFF) е една от тези нови криптовалути, която привлича интереса на инвеститорите от тези утвърдени токени.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да потърсите отговор на въпроса: Защо Raffle Coin (RAFF) се радва на вниманието на инвеститорите и защо експертите очакват скоро да нарасне до 50 пъти.

Неотдавнашното обновяване на мрежата на Ethereum (ETH) насърчава растежа на екосистемата

Мрежата Ethereum (ETH) представи ъпгрейд на своята система, за да намали разходите за транзакции за своите потребители. Актуализацията Dencun беше пусната в мрежата на Ethereum (ETH) на 13 март 2024 г. Ъпгрейдът включва няколко промени, като например въвеждането на ефимерни блобове от данни с EIP-4844, които спомагат за намаляване на таксите за транзакции във втори слой на Ethereum (ETH).

Ориентираното към мащабируемост обновяване на главната мрежа на Ethereum (ETH) вече дава възможност транзакциите във втори слой, които преди струваха $1, да се извършват за един цент. От друга страна, тези, които преди струваха няколко цента, сега ще струват част от цента. Актуализацията на Dencun е необходима, тъй като много вериги разчитат на тази връзка с мрежата на Ethereum (ETH), като Arbitrum, Polygon и Coinbase Global.

Децентрализираният гигант в областта на съхранението на файлове Filecoin (FIL) поддържа доброто настроение на спекулантите

Като комбинира различни технологии в блокчейн мрежа, Filecoin (FIL) продължава да предоставя на потребителите вълна от уникални преживявания в областта на децентрализираното споделяне на файлове. Напоследък Filecoin (FIL) се носи на вълната на настоящата бича тенденция на пазара на DeFi.

През 2024 г. Filecoin (FIL) има за цел да надгражда върху основата, създадена през 2023 г. За да направи това, Filecoin (FIL) планира да се съсредоточи върху усъвършенстването на пазарите за съхранение на данни. Платформата също така планира да разшири приложенията си, за да включи Filecoin Virtual Machine (FVM) и Interplanetary Consensus (IPC).
Въпреки тези характеристики Filecoin (FIL) е един от многото проекти, които прокарват граници в крипто индустрията.

Raffle Coin (RAFF) завладява индустрията на томболите

Raffle Coin (RAFF) е иновативна децентрализирана платформа, която прави революция в света на онлайн томболите. Raffle Coin (RAFF) предлага широка гама от игри и томболи, в които потребителите могат да спечелят вълнуващи награди. Тези награди могат лесно да бъдат осребрени чрез платформата за суап и обмен на RAFF, известна с ниските си такси за търговия и бързи депозити и тегления.

Ранните инвеститори в предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) получават достъп до децентрализираното управление на платформата и възможностите за стейкинг. Те също така могат да участват в програми за споделяне на приходите и да се възползват от бонуси за лоялност. Raffle Coin (RAFF) дава възможност на потребителите да проучат различни списъци с томболи, включително незабавни, дневни, седмични и месечни тегления на награди както във веригата, така и извън нея. Собственият токен на Raffle Coin, RAFF, е наличен за $0.016 за токен в сегашния етап на първоначална предварителна продажба.

Raffle Coin (RAFF) може да се превърне в следващата криптовалута от висшата лига, тъй като Filecoin (FIL) и Ethereum (ETH) се застъпват за нейния растеж.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.