НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Етериум и Биткойн идентифицират големи възможности за печалба в предварителната продажба на Raffle Coin

02.05.2024 21:36 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Етериум и Биткойн идентифицират големи възможности за печалба в предварителната продажба на Raffle Coin

Биткойн и Етериум със сигурност може да се каже, че стоят много над останалата част от крипто пазара. Докато някои от най-добре представящите се алткойни все още преследват границата от $1,000, Биткойн и Етериум вече са далеч над нея.

Въпреки това, инвеститорите в тези топ криптовалути се преместват към друг проект с отлични перспективи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Raffle Coin събира погледите на крипто инвеститорите от началото на предварителната си продажба. Той постигна огромен напредък в ранните си етапи и успя да привлее много инвеститори към своя потенциал. Тъй като инвеститорите в Етериум и Биткойн се присъединяват към манията покрай Raffle Coin, нараства убеждението, че монетата може да бъде една от следващите топ криптовалути.

Етериум не успява да преодолее съпротивата

За втората по големина криптовалута по пазарна капитализация имаше по-добри месеци. Етериум спадна с повече от 5.7% през последната седмица, като токенът в момента се търгува за около $2,970. Инвеститорите все пак могат да усетят леко облекчение, тъй като цената не продължи краткосрочния низходящ тренд, поради което някои анализатори смятат, че монетата може да продължи да растежа си.

Най-големият алткойн има огромната пазарна капитализация от $357.5 милиарда.

Някои крипто експерти прогнозират, че Етериум може да достигне $5,000 преди края на годината. Въпреки това, тъй като Етериум не успя да премине нивото на съпротива от $3,280 и пробив надолу под $3,000, някои от тези анализатори започват да преразглеждат предишната си позиция.

Биткойн претърпя значителен спад

Най-голямата криптовалута в света може да се похвали с пазарна капитализация от около $1.16 трилиона. Само през последната седмица инвеститорите са изтъргували Биткойн на стойност стотици милиарди. Подобно на Етериум, Биткойн регистрира осезаем спад в последно време, падайки с около 9% на седмичната графика.

В момента BTC се търгува за $59,000, като съвсем наскоро загуби нивото на подкрепа от $60,000.

Raffle Coin се счита за добра инвестиционна възможност

С променящия се крипто пазар новите проекти винаги се увеличават; някои обещават много, докато други се провалят. Има обаче причина, поради която Биткойн и Етериум са двете най-големи криптовалути в света и когато големи инвеститори в тези проекти проучват и се насочват към нови проекти, най-добре е да се обърне внимание.

Изглежда всички погледи са се насочили към новата лотарийна платформа, Raffle Coin, тъй като инвеститорите търсят възможности за значителна печалба. Уникалното приложение на блокчейн технологията на Raffle Coin му позволява да осигури децентрализирана платформа с по-бързи скорости на транзакции и незабавни изплащания.
Процесът на включване в Raffle Coin е лесен и бърз. Новите потребители могат да започнат да се ангажират с платформата, като просто попълнят формуляр за регистрация.

Има различни награди, които можете да спечелите на платформата, вариращи от дрехи до коли, и всяка нежелана награда може да бъде обменена за крипто.

Първият етап на предварителна продажба все още продължава, като токен се продава само за $0.02. Притежателите на токени могат да решат как да се управлява платформата и да помогнат за оформянето на бъдещето на Raffle Coin.

Всичко, което трябва да знаете за предварителната продажба на Raffle Coin, е достъпно на уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.