НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Dogwifhat и PEPE определят висока целева цена за новата монета на Rebel Satoshi; има ли перспектива за 50Х печалба от $RECQ

06.05.2024 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Dogwifhat и PEPE определят висока целева цена за новата монета на Rebel Satoshi; има ли перспектива за 50Х печалба от $RECQ

Rebel Satoshi ($RECQ) се бори да осигури 50Х възвръщаемост за свойте инвеститори, участващи в предварителната продажба на $RECQ.

Докато пазарът полага усилия да се възстанови от спада, топ криптовалутите като WIF и PEPE изглеждат подготвени за нов скок.

Въпреки това най-новият токен на Rebel Satoshi, $RECQ, изпреварва другите меме монети с прогнозирания си потенциал за 50Х печалба. Проучете причините за очакваното покачване на Dogwifhat и Pepe и защо $RECQ може да надмине тези топ алткойни.

Прогноза за цената на Dogwifhat: Експертите твърдят, че WIF може да преживее значителен подем в скоро време

На 29 април Degen News съобщи, че меме монетата на Solana, WIF, е била регистрирана в Bybit за търговия със спот монети. Тази новина предизвика огромно вълнение в общността на Dogwifhat, а стойността на WIF се повиши леко наскоро.

На 28 април WIF се търгуваше на цена от $2.652, но на 29 април стойността ѝ се повиши до $2.773, което отрази 4.56% скок в стойността на WIF. Към момента на писане на статията (6 май) монетата се търгува за $3.77 Междувременно, що се отнася до ценовите прогнози, някои анализатори имат бича нагласа за Dogwifhat поради положителните сигнали от техническите показатели. Ето защо те прогнозират, че WIF ще нарасне до $3.944 преди края на май.

Обратно, някои експерти са песимистично настроени по отношение на инвестициите в Dogwifhat поради разпродажбите от страна на инвеститорите в WIF, които искат да реализират печалба. Поради това те прогнозират, че WIF може да спадне до $2.117 през следващите две седмици.

Прогноза за цената на Pepe: Активността на китовете може да предизвика бичо рали за PEPE

Spot On Chain, платформа за проследяване на веригата, съобщи на 24 април, че крипто кит е натрупал впечатляващите 211.6 милиарда PEPE токена, оценени на $1.6 милиона въз основа на цените по това време. Тази новина предизвика известна мания в общността на PEPE, но стойността на монетата леко спадна.

Цената на PEPE на 25 април беше $0.0000078, но на 29 април спадна до $0.0000074, което отрази спад от 5.40%. Въпреки това към 6 май цената на монетата достигна $0.00000862. Що се отнася до ценовите прогнози, някои експерти предвиждат значителен възходящ тренд за PEPE поради нарастващото му приемане. Ето защо те прогнозират, че цената на PEPE ще се повиши до $0.000015 преди края на май.
От друга страна, други анализатори са предпазливи по отношение на инвестициите в екосистемата Pepe поради нейната висока волатилност. Поради това те прогнозират, че PEPE ще спадне до $0.0000064 до следващите две седмици. Поради тези песимистични прогнози за Dogwifhat и Pepe, инвеститорите биха могли да изпробват Rebel Satoshi заради впечатляващата ѝ структура.

$RECQ на Rebel Satoshi върви напред, като се стреми към път, който обещава 50Х възвръщаемост

Най-новият играч на арената на меме монетите е иновативната Rebel Satoshi, работеща в мрежата на Ethereum. Вдъхновена от идеалите на Гай Фокс и Сатоши Накамото, Rebel Satoshi има за цел да предизвика нарастващата централизация на пазара. Движението на Rebel Satoshi ще бъде задвижвано от членовете на неговата общност Recusant, които мирно ще се изправят срещу елита.

В основата на екосистемата на Rebel Satoshi са токените $RBLZ и $RECQ, които формират система от два токена. Договорите за тези токени са публикувани и SourceHat ги е одитирала. С амбицията да достигне пазарна капитализация от $100 милиона, Rebel Satoshi постигна забележителна възвръщаемост от 150% по време на предварителната продажба на $RBLZ.

Понастоящем Rebel Satoshi провежда предварителна продажба на $RECQ при цена $0.0037 за токен в етап 1. Токенът $RECQ вече е поскъпнал с 85% и се очаква да донесе възвръщаемост на инвестициите от 237.8% за настоящите инвеститори, достигайки $0.0125 до края на предварителната продажба. След като започне да се търгува на борсите, експертите твърдят, че $RECQ ще натрупа 50Х печалба преди края на годината. Това позиционира токена $RECQ като бъдещ носител на значителна възвръщаемост.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.