НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) се надпреварват да купят по време на предварителната продажба на Kelexo (KLXO), достигайки над 5,000 регистрации само за няколко дни!

29.01.2024 21:55 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) се надпреварват да купят по време на предварителната продажба на Kelexo (KLXO), достигайки над 5,000 регистрации само за няколко дни!

Kelexo (KLXO) открадва светлината на прожекторите, тъй като инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Solana (SOL) се надпреварват да купуват предварителните му продажби, събирайки над 5,000 регистрации.

На цена от $0.022, Kelexo (KLXO) предефинира крипто кредитирането с прозрачност, простота и уникален модел на приходите. С ангажимента да бъде най-големият протокол за P2P кредитиране, Kelexo (KLXO) се очертава като обещаваща сила през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Интересът на инвеститорите към тази нова препродажба е очевиден и експертите смятат, че Kelexo (KLXO) е криптовалута която може да придобие потенциал да се превърне в “син чип”.

Dogecoin (DOGE): Навигация при ретеста за потенциален пробив

Dogecoin (DOGE) наскоро тества неотдавнашния си пробив, като се сблъска с незначителен спад на цената от съпротивата. Въпреки мечите свещи, показващи отхвърляне на цената, данните от седмичната графика подсказват за потенциално бичо обръщане. Пробивът може да предизвика по-нататъшно покачване на цената, подкрепено от бичи кросоувър между MCD и сигнала.

Анализаторите прогнозират, че Dogecoin (DOGE) ще достигне $0.1443 до края на 2024 г. Понастоящем на цена от $0.078597 Dogecoin (DOGE) показва устойчивост с пазарна капитализация от $11.23 милиарда, 24-часов търговски обем от $235.72 милиона и циркулиращо предлагане от 142.85 милиарда Dogecoin (DOGE), въпреки спада от 2.41% през последните 24 часа.

Solana (SOL): Смели прогнози на фона на пазарната волатилност

На фона на пазарната турбуленция, предизвикана от спот Биткойн ETF, Solana (SOL) се откроява като криптовалута, която трябва да се наблюдава. Анализаторът Али Мартинез прогнозира значителна промяна в траекторията на Solana, предполагайки пробив от низходящия паралелен канал. Въпреки неотдавнашните пазарни предизвикателства, поддържането на позиция над $94 може да тласне Solana (SOL) към етапната граница от $113. Цената на Solana (SOL) към момента на писане на статията е 95,96 щатски долара, което показва понижение от 1.05% през последните 24 часа.

По-широката екосистема на Solana (SOL), включваща меме монети като Bonk (BONK), dogfight (WIF) и MYRO, добавя разнообразие и интрига. Разширяването на екосистемата на Solana (SOL) предоставя възможности отвъд основните тенденции, примамвайки инвеститорите да следят отблизо динамиката на цените ѝ.

Kelexo (KLXO): Проправя пътя към революция в протоколите за P2P кредитиране

Kelexo (KLXO) е новаторска платформа в пространството на Web3 крипто кредитирането, която привлече значително внимание по време на фазата на предварителната си продажба. Позиционирана като удобна за ползване платформа за заеми и бизнес транзакции, Kelexo (KLXO) поставя на първо място простотата и сигурността. Без нужда от преминаване през бавният KYC процес и с прозрачни записи на транзакции, тя има за цел да предефинира потребителското преживяване в пейзажа на криптозаемите.

На цена от $0.022 по време на предварителната продажба, Kelexo (KLXO) вече е привлякла над 5,000 регистрации. Ангажиментът на платформата за прозрачност, достъпност на кредитите и ликвидност чрез смарт договори я позиционира за значителен растеж. С характеристики като доживотно заключване на ликвидността, общо предлагане на 440 милиона токена и успешен одит, Kelexo (KLXO) предлага редица услуги, включително дебитна карта, разпределение на печалбата, суапове без такса, децентрализирано управление и VIP програма.

Kelexo (KLXO) се отличава с модел на приходи, отразяващ борса, от който се възползват притежателите на токени Kelexo (KLXO). Токените за комунални услуги, по-ниските такси, достъпът до премиум функции и ексклузивните награди допълнително увеличават привлекателността му.

Тъй като Kelexo (KLXO) има за цел да се превърне в най-големия P2P протокол за кредитиране, подкрепян от общността, инвеститорите са все по-привлечени от неговия потенциал за значително разширяване в крипто пространството.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.