НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в DAI (DAI) и Ethereum Classic (ETC) се редят на опашка за предпродажбата на Pushd (PUSHD), тъй като прогнозите за 50X печалби продължават

23.03.2024 12:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в DAI (DAI) и Ethereum Classic (ETC) се редят на опашка за предпродажбата на Pushd (PUSHD), тъй като прогнозите за 50X печалби продължават

Блокчейн е може би най-голямото развитие на 20-ти век. Въпреки че все още е сравнително нова технология, нейната оценка от $2.5 трилиона е доказателство за стойността ѝ за физическите лица и бизнеса.

В тази статия разглеждаме пазарните условия на две различни криптовалути: (DAI) и Ethereum Classic (ETC). Основният фокус обаче е върху Pushd (PUSHD) – децентрализиран пазар и огромния му потенциал за растеж, прогнозиран от анализаторите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предимства и недостатъци на стабилните монети като DAI (DAI)

Dai (DAI) е стабилна монета, емитирана и разработена от MakerDAO, и е обвързана с щатския долар, като е обезпечена с кошница от други криптовалути. Стабилните монети като DAI (DAI) са важни за пазара, тъй като улесняват развитието му и помагат на инвеститорите да защитят стойността на инвестициите си по време на пазарен спад.

Не всичко е “легло от рози”, тъй като могат да възникнат проблеми, когато обезпечението на дадена стабилна монета бъде поставено под въпрос. Това се случи с TerraClassicUSD (USTC), което изтри милиарди долари от пазара.

Ethereum Classic (ETC) поевтинява значително след годишния връх

През изминалата седмица Ethereum Classic (ETC) поевтиня със 8.6% – от $32.47 до $29.2 към момента на писане на статията. Обемът на търговията с него също е намалял значително – с 6% само за последния ден.

В разгара на изминалото рали Ethereum Classic (ETC) постави нов годишен връх, вълнувайки инвеститорите за своя потенциал. Някои анализатори прогнозират, че токенът ще се възстанови преди края на месеца и ще се качи на вълната на халвинга на Биткойн (BTC), за да постави нови върхове.

Защо анализаторите смятат, че Pushd (PUSHD) ще нарасне до 50Х?

Инвеститорите в Dai (DAI) и Ethereum Classic (ETC) залагат на 50Х прогнозна възвръщаемост при Pushd (PUSHD) и се обмислят да се ангажират с големи суми в предварителната му продажба. Какво помага на Pushd (PUSHD), за да се открои на пазара и да привлече такъв калибър инвеститори? Защо анализаторите смятат, че токена ще нарасне до 50х?

Pushd (PUSHD) е нов Web3 пазар, който свързва купувачи и продавачи. Неговият напълно децентрализиран модел го отличава от Amazon и eBay и дава на потребителите пълен контрол върху средствата и влияние върху посоката и развитието на Pushd (PUSHD). Той използва блокчейн технологията, за да осигури бързи, неизменни, сигурни и прозрачни транзакции.

Pushd (PUSHD) осигурява процъфтяваща екосистема с безпроблемно потребителско изживяване, много по-ниски такси от традиционните платформи, липса на KYC процеси и изгодни програми за възнаграждение.
Тя се предлага и в пакет с услуга за суап, която позволява на потребителите да обменят различни видове криптовалути без допълнителни разходи за потребителите.

Инвеститорите, развълнувани от тази възможност, трябва бързо да се присъединят към предварителната продажба. Понастоящем тя се намира в шестия си етап и е на цена от само $0.125.

Pushd (PUSHD) също така премина успешно своя одит, гарантиращ безопасността и сигурността на средствата.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.