НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Cosmos (ATOM) и Ethereum Classic (ETC) проучват предварителната продажба на Kelexo (KLXO) в очакване на значителен ръст

22.03.2024 10:19 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Cosmos (ATOM) и Ethereum Classic (ETC) проучват предварителната продажба на Kelexo (KLXO) в очакване на значителен ръст

Вълната на пазарната корекция все още е силна, въпреки че някои токени вече започнаха да се борят. В тази статия може да разгледате данни за пазарите на Cosmos (ATOM) и Ethereum Classic (ETC) и как се справят техните инвеститори на фона на настоящите пазарни условия.

Освен това внимание ще бъде обърнато и на Kelexo (KLXO) – нова платформа за кредитиране, която привлича инвеститорите в Cosmos (ATOM) и Ethereum Classic (ETC) поради пионерския си характер и впечатляващата предварителна продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cosmos (ATOM) се представи слабо през изминалата седмица

Блокчейнът на Cosmos (ATOM) гарантира, че различни вериги могат да комуникират помежду си и е описана като ” Bitcoin (BTC) 3.0″. През изминалата седмица Cosmos (ATOM) не се представи добре. Цената му се понижи с 8% през последната седмица от $13.5 до $11.8 към 22 март, а обемът на търговията е намалял с 16% през последните няколко дни. Ако тези условия се запазят, Cosmos (ATOM) може скоро да се потопи под $10.

Анализаторите прогнозират $20 за Ethereum Classic (ETC) след достигането на $40

Ethereum Classic (ETC) също имаше слаба седмица. Цената му се понижи с 8% през изминалата седмица от $36.30 до $30.4 към момента на писане на статията. Обемът на търговията също е намалял с 20% през последните няколко дни. В разгара на миналото рали Ethereum Classic (ETC) достигна $40, но анализаторите вече прогнозират ценова точка от $20 въз основа на текущите пазарни прогнози.

Kelexo (KLXO) предоставя заеми на физически лица и предприятия в крипто индустрията

Инвеститорите в Cosmos (ATOM) и Ethereum Classic (ETC) избират Kelexo (KLXO) с оглед на настоящите пазарни условия. Какво привлича този калибър инвеститори към нов проект на пазара и каква стойност носи
Kelexo (KLXO) в наситеното блокчейн пространство?

Kelexo (KLXO) изгражда революционен децентрализиран пазар от типа peer-to-peer (P2P), който позволява безопасно и ефективно кредитиране в рамките на Web3 пространството. Исторически погледнато, традиционните институции като банките бавно отпускат заеми на физически лица и предприятия в Web3 пространството. Kelexo (KLXO) е тук, за да промени това, и предоставя заеми на предприятия, които се сблъскват с отличителни предизвикателства в криптоиндустрията.

Традиционните платформи за заеми имат много изисквания за отпускане на заеми. Необходими са паспорт, доказателство за адрес и дори срещи лице в лице, за да се получи заем. Децентрализираният модел на Kelexo (KLXO) гарантира, че тези мерки за съответствие не се изискват, за да получите заем на неговата платформа.

Инвеститорите, развълнувани от тази възможност, не трябва да губят време, за да се присъединят към предварителната продажба. Понастоящем тя се намира във втория си етап и е на цена от едва $0.05. Инвеститорите, които се включат, са сигурни в значителна възвръщаемост, като се има предвид отличителната пазарна пригодност на Kelexo (KLXO).

Инвеститорите в предварителната продажба получават приходи от платформени такси, ранен достъп до премиум функции и актуализации и повишена възвръщаемост на инвестициите.

Kelexo (KLXO) дава приоритет на сигурността и безопасността на средствата. Тя вече е преминала през строг процес на одит и го е издържала. Прозрачността и стабилността също са гарантирани, тъй като потребителите могат да преглеждат всички транзакции и записи.
Инвеститорите може да обмислят дали да се възползват от текущата му предварителна продажба, тъй като възможности като тази трудно се намират.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.