НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Cardano и Solana искат да се включат в тази нова предварителна продажба!

22.03.2024 11:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Cardano и Solana искат да се включат в тази нова предварителна продажба!

Привлекателността на алгоритмичната търговия, при която сложни математически алгоритми автоматизират стратегиите за търговия и инвестиции, изглежда рязко нарасна напоследък.

Тази тенденция съвпада със спекулациите, че инвеститорите в утвърдени платформи като Cardano (ADA) и Solana (SOL) се стремят да диверсифицират инвестициите си, като се включат в предварителната продажба на възходящ проект DeFi: Algotech (ALGT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cardano и Solana: Утвърдени играчи, място за растеж?

Cardano и Solana са нарицателни имена в лигата на блокчейн криптовалутите, като двете платформи заемат съответно 7-мо и 9-то място в класацията на най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

Неотдавнашният пазарен спад подложи и двата проекта на опустошителни загуби, като според съобщенията инвеститорите в Cardano са загубили над $20 милиона, тъй като ADA се е понижила до $0.56 от $0.8104. Solana, която също отбеляза увеличение на цената от около $80 в началото на 2024 г. до плаване близо до $200 през март, преживя още един спад до около $166 – въпреки че все още показва силни признаци на възстановяване.

Тъй като текущото движение на цените на пазара остава несигурно за тези инвеститори, типичният ход на диверсификация изглежда логичен, за да се укрепят инвестициите им и евентуално да се възстановят загубите. Въпросът е защо алгоритмична търговия?

Algotech (ALGT): Нова граница в алгоритмичната търговия?

Съобщава се, че Algotech (ALGT) изгражда платформа, която може да представлява бъдещето на алгоритмичната търговия. Според информацията възприеманите от нея перспективи са привлекли значителен интерес от страна на инвеститорите в целия крипто пейзаж, особено от инвеститорите, притежаващи ADA и SOL. Нека разгледаме три аспекта, които може да са причина за това привличане.

Предимство на ранния играч: Заключване на стойността

Фазата на предварителна продажба на Algotech предлага на инвеститорите златна възможност да купят ALGT на преференциална цена. Понастоящем ALGT се намира във втория етап на предварителната си продажба на цена $0.06, след като на първия етап се продаваше за $0.04. Досега инвеститорите са изкупили над 65 милиона ALGT токена, като са набрали $2.6 милиона. Ако Algotech отбележи огромен успех при пускането си на пазара, ранните инвеститори биха могли да се радват на значителни печалби.

Алгоритмична иновация: Отвъд съществуващите решения?

За тези използващи алгоритмична търговия, Algotech обещава редица авангардни функции. Въпреки че конкретните характеристики все още се разработват, концепцията предполага функции, които могат да надминат тези на утвърдените системи за алгоритмична търговия. Това може да включва използването на усъвършенствани модули за управление на риска, сложни инструменти за бектестинг или дори интеграция на изпълнението на търговията с най-съвременния изкуствен интелект.

Възнаграждаване на участието: Повече от просто търговия

Друга възможна разлика е осемстепенната схема за възнаграждение на Algotech. Притежателите на токени могат да получават награди в зависимост от обема на търговията и активността, като участват активно в екосистемата на Algotech. Търговците могат да се възползват от това, като бъдат насърчавани да създават общности и да работят заедно.

Алгоритмична търговия и развиващ се крипто пазар

Появата на Algotech и вниманието, което тя получава от известни блокчейн инвеститори, сочат към нарастващо търсене на авангардни решения за алгоритмична търговия. Потенциалът на алгоритмичната търговия да промени начина, по който взаимодействаме с пазара на криптовалути, е огромен. Платформите със силни характеристики, акцент върху сигурността и жизнена общност вероятно ще бъдат водещи в хода на развитието на пазара.

За да научите повече за ALGT, посетете уебсайта за предварителна продажба на Algotech или се присъединете към общността на Algotech.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.