НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Биткойн и Етериум виждат Raffle Coin като предстоящ лидер в битката между крипто борсите

03.04.2024 11:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Биткойн и Етериум виждат Raffle Coin като предстоящ лидер в битката между крипто борсите

Инвеститорите непрекъснато търсят печеливши начинания в индустрия, пълна с авангардни иновации. Raffle Coin се присъединява към пазара за инвестиции в криптовалути с оферта, базирана на структурни подобрения, които предизвикаха интереса на известни инвеститори в Етериум и Биткойн.

Raffle Coin е нова пазарна тенденция, известна със своя децентрализиран модел на томболи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сега ще разгледаме най-актуалната пазарна динамика за тези монети, нарастващата популярност на този новодошъл актив и как планира да промени пейзажа на децентрализираните финанси.

Рекордни върхове на Биткойн и скептицизъм

Наскоро Биткойн за кратко се върна над $70,000, което е дори над границата, която премина по време на пандемията COVID-19 през ноември 2021 г. Междувременно пазарната стойност на златото също достигна връх от $2,145, надхвърляйки $2,100 за първи път от септември насам и показва нарастващ интерес на инвеститорите към алтернативни активи на фона на финансова несигурност. Икономистът Питър Шиф обаче изрази скептицизъм по отношение на последното рали на Биткойн, особено в сравнение със златото. Шиф посочи изоставащото представяне на Биткойн в сравнение със златото, като по този начин постави под съмнение твърдението за „дигитално злато“. Анализатори като Лари Тентарели казват, че има признаци, че флагамнската криптовалута е на път да се покачи над $100,000 в края на годината, като двигатели като халвин събитието и прилива на капитал към спот Биткойн ETF са потенциални катализатори за оказване на по-голям натиск върху цената на Биткойн.

Стремежът към опростяване на Етериум

Смята се, че „Purge“, много иновативно предложение от Виталик Бутерин, е един вид почистване на протокола, което трябва да подобри сигурността и оперативната ефективност в екосистемата Етериум. То има за цел да отдели сложна рамка, която претоварва ресурсите на нодовете и в същото време се опитва да направи рамката мащабируема и иновативна. Хард форкът Dencun просто означава, че добавя EIP-6780 към схемата „Purge“ с по-голяма сигурност и по-плавни операции за Етериум. Освен това непрекъснатите „чистки“ ще подчертаят ангажимента на общността към тази голяма промяна, като пример е Geth, който премахва поддръжката за излишен код. Това, заедно с по-нататъшната работа по опростяване на протокола, ще донесе още повече ползи в потребителското изживяване и мащабируемост в сравнение с всяко друго блокчейн решение.

Raffle coin: иновация в сектора на томболите

Raffle Coin е страхотен проект, предлагащ иновации и предоставящ на своите клиенти уникална платформа, която съчетава традиционните томболи със силата на блокчейн технологията. Това е управляван от протокол с децентрализирано управление, което гарантира участие на потребителите в създаването на платформата в съответствие с изискванията им. Това, което привлича инвеститорите, е акцентът върху прозрачността и безопасността на инвеститорите чрез строг одит и ограничения за заключване на токени. Когато комбинирате нейната токеномика и план за споделяне на приходите, платформата се превръща в привлекателна алтернатива за дългосрочни инвестиции и ранните инвеститори могат да се възползват, ако тя успее. Мотивацията за създаването на Raffle Coin не е просто финансова печалба, но и опит да се променят томболите и стимулите за потребителите. Raffle Coin ще предложи разнообразна и динамична селекция от тегления, които ще бъдат печеливши за участниците, превръщайки се във водеща сила в криптосферата.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Нов конкурент на Dogecoin излиза на свободния пазар на 420, привличайки инвеститорите в DOGE на партито за стартиране на проекта

Докато крипто пазарът продължава да се развива, се появи нов играч, който привлече вниманието на ентусиастите на Dogecoin (DOGE) от целия свят.

20.04.2024 16:00 4 мин. четене

Ethereum (ETH) и Solana (SOL) губят позиции: Може ли Furrever Token (FURR) да обърне тенденцията с впечатляващата си предварителна продажба?

Тъй като Ethereum (ETH) и Solana (SOL), два известни алткойна, са изправени пред предизвикателства в условията на пазарна турбулентност, инвеститорите търсят убежище във Furrever Token (FURR).

20.04.2024 14:34 5 мин. четене

Меме монетите се сриват: Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) се сблъскват с мечи настроения, притежателите им се обръщат към по-обещаващ конкурент

В изненадващ обрат на събитията, манията по меме монетите изглежда е поела надолу, като Pepe Coin (PEPE) и BONK (BONK) са изправени пред мечи настроения.

20.04.2024 12:01 4 мин. четене

Bitcoin (BTC) може да се покачи към $80,000; Анализаторите предвиждат 1,000% ръст за Solana (SOL) и ETFSwap (ETFS)

Данните от TradingView показват, че по време на следобедната търговска сесия в сряда Bitcoin (BTC) е паднал под границата от $60,000.

20.04.2024 11:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.