Home

Инвеститорите в Binance Coin (BNB) диверсифицират с AI платформа, която набра $9.6 милиона за три месеца

02.07.2024 9:16 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Binance Coin (BNB) диверсифицират с AI платформа, която набра $9.6 милиона за три месеца

Binance, водещата крипто борса в света, и нейният токен BNB отдавна заемат челни позиции в сферата на дигиталните валути.

Въпреки това неотдавнашните сблъсъци с регулации и нестабилност на пазара предизвикаха любопитството на някои инвеститори да потърсят други пътища. През това време Algotech (ALGT), AI платформа за търговия, бързо привлече вниманието, като постигна забележителен успех само в рамките на три месеца.

Нарастват опасенията относно правната съдба на Binance и бъдещето на BNB токена

Наскоро Binance бе подложена на засилен контрол от страна на регулаторните органи по света. Последната пречка се случи, когато федерален съдия в САЩ одобри по-голямата част от иска на Комисията по ценни книжа и борси (SEC) срещу платформата. Това съдебно решение предизвика опасения за съдбата на Binance и нейния токен BNB.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Обвиненията, които могат да се придвижат напред, обхващат нарушения, свързани с първоначалното предлагане на монети, текущите продажби на BNB, трезора на BNB и услугите за стейкинг в Binance. Освен това борсата е обвинена в липса на регистрация и евентуално измамно поведение. Някои от обвиненията, като например тези, свързани с препродажбата на BNB и програмата Simple Earn, бяха оттеглени; цялостната присъда обаче се разглежда като неблагоприятна за Binance.

Този правен спор е част от по-широк модел на засилени регулаторни действия срещу известни крипто субекти. Съпоставими обвинения бяха повдигнати срещу водещи имена в индустрията като Coinbase и Kraken, което подчертава нарастващия натиск върху борсите за дигитални активи да се придържат към конвенционалните финансови насоки.

Бичият импулс предизвиква съпротивата от $593 за Binance Coin (BNB)

Въпреки че е изправена пред предизвикателства от страна на регулациите, BNB показа устойчивост през последните дни на търговия. Токенът отбеляза скромен ръст от около 1.5% през последната седмица, след като отскочи от значителна трендлиния на подкрепа. Това движение показва, че бичите инвеститори все още са активни, стремейки се да поемат отговорност и да повишат цените.

Равнището на съпротива от $593 представляваше огромно предизвикателство, като възпрепятстваше многократните усилия на купувачите да го преодолеят. През последните десет дни цената на BNB остана стабилна, но неотдавнашният скок дава надежда на инвеститорите. Решаващото питане сега е дали този импулс може да издържи и да накара BNB да преодолее устойчивата бариера на съпротива.

Данните за акумулирането от страна на китове предизвикаха оптимизъм сред притежателите на Binance (BNB). Съотношението на китовете към търговията на дребно възлезе на 79, което сигнализира за значително акумулиране от страна на основните притежатели. Този модел често предвещава ръст на цените, като ограничава наличното предлагане и засилва бичите настроения. Освен това наблюдаваната през юни последователна развойна дейност подсказва за стабилна проектна среда, което вероятно ще засили доверието на инвеститорите в дългосрочен план.

Инвеститорите в Binance (BNB) търсят диверсификация

На фона на несигурността около Binance и BNB инвеститорите търсят разширяване на портфейлите си от криптовалути. Algotech, платформа за алгоритмична търговия, задвижвана от AI, се очертава като виден избор, осигурявайки си впечатляващите $9.6 милиона в текущата си предварителна продажба. Този бърз успех в набирането на средства подчертава нарастващата привлекателност на решенията, задвижвани от AI, в сектора на криптовалутите.

Algotech има мисия да трансформира търговията с криптовалути чрез авангардни алгоритми и методи за машинно обучение. Платформата предлага набор от стратегии за търговия, включително търговия по инерция, обръщане на средната стойност, breakout търговия и възможности за арбитраж. Тези усъвършенствани стратегии имат за цел да се възползват от разнообразните пазарни условия, като потенциално предоставят на потребителите предимство на динамичните крипто пазари.

Привлекателността на Algotech за инвеститорите се състои в стратегическите инвестиции в най-съвременния хардуер. С разпределението на $1.2 милиона за придобиване на графични процесори H100 платформата цели да повиши скоростта, точността и общите възможности на своя AI двигател. Тази отдаденост на напредъка на технологиите накара анализаторите да прогнозират значителен потенциал за растеж на родния токен на Algotech, ALGT, като прогнозите сочат потенциално покачване до $1 скоро след стартирането му.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.