НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Arweave и ONDO теглят печалбите си, преминавайки към Milei Moneda ($MEDA) за още по-високи перспективи

24.05.2024 9:59 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Arweave и ONDO теглят печалбите си, преминавайки към Milei Moneda ($MEDA) за още по-високи перспективи

Arweave (AR) и ONDO са две от най-добре представящите се криптовалути на пазара и отбелязват огромни печалби на месечните графики.

Междувременно Milei Moneda ($MEDA) навлезе в Етап 3 на предварителната си продажба, преди да бъде пусната на Uniswap. Нека да разгледаме повече информация за тези актуални криптовалути!

Присъединете се към предварителната продажба на Milei Moneda тук!

Цената на Arweave се покачва с увеличаването на активността в мрежата

В момента AR е една от водещите криптовалути в пазарното пространство. Данните разкриват, че цената на AR е нараснала с 21% на месечните графики. Освен това AR е нараснала с 500% през последната година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Последното покачване на стойността на Arweave потвърждава мястото ѝ като една от най-добрите децентрализирани платформи за съхранение на данни. Една от основните причини за ралито в цената на AR, което разтърси целия крипто пазар, е нейното листване в Coinbase Futures.

Туит от Coinbase на 2 май 2024 г. разкри, че платформата е добавила безсрочни фючърси на Arweave. Освен това се наблюдава масивно нарастване на активността в мрежата. Според отчета на Arweave през април тя е регистрирала над 700 милиона транзакции. Тя също така си е поставила за цел да достигне $1 милиард преди края на май.

Колкото повече хора използват мрежата, толкова повече AR токени са необходими, тъй като те служат като основна валута за заплащане на съхранение. Следователно Arweave е готова за широко приемане и е интересна криптовалута за наблюдение.

Цената на ONDO се повиши с 24% за една седмица, докато пазарната ѝ капитализация се увеличава

ONDO вече се превърна в интересна криптовалута, след като поскъпна с 24% през последната седмица и с 21% на месечните графики.
Това положително покачване на цената на ONDO доведе до увеличаване на пазарната ѝ капитализация, която достигна $1.51 милиарда. Това увеличение на пазарната капитализация означава, че общата стойност на ONDO е нараснала.

Това увеличение на пазарната капитализация може да се дължи на няколко фактора, включително повишено търсене от страна на инвеститорите, положителни развития или новини, свързани с ONDO, общи пазарни нагласи и приемане от страна на основните институции.

Нарастващата пазарна капитализация на ONDO показва повече инвестиции в монетата и нейното все по-широко приемане и популярност на крипто пазара. Въпреки това, дори и при рязкото покачване на цената на ONDO, инвеститорите са примамени от перспективите на Milei Moneda и бързат да се насладят на по-високи печалби.

Milei Moneda се подготвя за голямото си пускане в Uniswap

Milei Moneda доказа своята устойчивост и широко разпространение, всичко това благодарение на нарастващата си общност и значителния потенциал за печалби. Меме монетата, която е вдъхновена от аржентинския президент Хавиер Милей, е смесица от политика, хумор и блокчейн.

Едно от вълнуващите неща за тази платформа за меме монети е, че тя работи при 0% такса върху транзакциите. Премахвайки една от основните пречки, с които се сблъскват инвеститорите, Milei Moneda се очертава като една от най-интересните криптовалута за начинаещи.

Освен това Milei Moneda работи по различен начин, като възприема силно дефлационен модел, за да намали предлагането на токените си. Този модел премахва определено количество токени от обращение, за да създаде дефицит. С фиксирано предлагане от 500 милиона токена $MEDA, Milei Moneda отделя 5% за изгаряне като част от мерките си за запазване на стойността на своите токени.

Притежателите на Milei Moneda, $MEDA, ще се радват на достъп до характеристиките на тази меме монета. Освен това екосистемата на Milei Moneda предлага функция за стейкинг, която възнаграждава инвеститорите с NFT. Тези изключителни характеристики, наред с токеномиката и значителния потенциал за растеж, привлякоха много крипто инвеститори към предварителната ѝ продажба.

Milei Moneda наскоро навлезе в Етап 3 на своята предварителна продажба, след като се повиши от цената си на Етап 2 от $0.0125 до $0.015. Следващата стъпка в нейното пътуване е грандиозното стартиране в Uniswap на цена от $0.020 през следващите седмици. Ето защо инвеститорите могат да влязат в предварителната продажба на етап 3 и да се насладят на над 33% печалба до стартирането ѝ.

След като поскъпна със 100% по време на предварителната си продажба, разработиците смятат, че Milei Moneda ще запази тази инерция.

Интересувате се от $MEDA? Посетете уебсайта или разговаряйте с екипа на проекта в Telegram, за да научите всичко. Бързо, забавно и информативно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.