НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Arbitrum (ARB) и Cosmos (ATOM) се насочват към 10X потенциала на предпродажбата на Kelexo (KLXO), очаквайки пробив в P2P кредитирането

23.03.2024 10:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Arbitrum (ARB) и Cosmos (ATOM) се насочват към 10X потенциала на предпродажбата на Kelexo (KLXO), очаквайки пробив в P2P кредитирането

На крипто пазара е разумно да знаете кога да забравите загубите си и да се съсредоточите върху нови инвестиции. Именно това трябваше да правят инвеститорите в Arbitrum (ARB) в продължение на дълго време.

Притежателите на Cosmos (ATOM) също са го научили: в момента всички те се опитват да разберат как да погледнат покрай загубите, тъй като Cosmos (ATOM) отбелязва поредния си седмичен спад.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В опит да се преориентират, тези инвеститори в Arbitrum (ARB) и Cosmos (ATOM) обръщат поглед към Kelexo (KLXO). Новата платформа за кредитиране и Web3 инвестиции напълно ги е завладяла.

Инвеститорите на Arbitrum (ARB), които се умориха от загубите, се насочиха към Kelexo (KLXO).

Инвеститорите в Arbitrum (ARB) рядко имат повод за усмивка, когато наблюдават графиките на крипто пазара. Arbitrum (ARB) от известно време насам има отчайващи показатели, като непрекъснато се бори да поддържа редките си скокове на стойността. Дори най-запалените притежатели на Arbitrum (ARB) са недоволни.

За една година Arbitrum (ARB) е отбелязал спад от 85.07%. През последния месец Arbitrum (ARB) показа някои признаци на подобрение, но пазарните данни все още разкриват незадоволителен спад на стойността от 4.19%. Седмичните данни на Arbitrum (ARB) също не са добри и всичко това допринесе за отлива на инвеститори от Arbitrum (ARB) към Kelexo (KLXO).

Инвеститорите в Cosmos (ATOM) са завладени от Kelexo (KLXO)

Ентусиастите на Cosmos (ATOM) виждат в Kelexo (KLXO) перфектния начин за разширяване на инвестициите. Текущата цена на Kelexo (KLXO) токена от само $0.05 е чудесен стимул за тези притежатели на Cosmos (ATOM). Пазарните показатели на Cosmos (ATOM) също не са толкова окуражаващи.
Само през последните 7 дни Cosmos (ATOM) отбеляза спад от 10% – цифра, която няма да се хареса на инвеститорите в монетата. Тези инвеститори в Cosmos (ATOM), желаещи повече сигурност и стабилност, се насочват към Kelexo (KLXO).

Инвеститорите в криптовалути насочват вниманието си към Kelexo (KLXO)

Платформата Kelexo (KLXO) е на път да се превърне в определящо епохата на Web3 откритие. Платформата прави отпускането и вземането на заеми напълно достъпно за тези, които се нуждаят от тях. Тя не изисква строг процес на проверка, а потребителите получават незабавни заеми и изгодни условия за погасяване.

Kelexo (KLXO) също така предоставя на притежателите на своя роден токен Kelexo (KLXO) контрол върху платформата. Те могат да предлагат промени и да допринасят за жизненоважни дискусии, които оформят бъдещето на Kelexo (KLXO).

За инвеститорите Kelexo (KLXO) е ненадмината. Инвеститорите са очаровани от системата за споделяне на приходите на платформата, както и от многобройните ѝ награди. Kelexo (KLXO) дава част от приходите си на инвеститорите, като делът се изчислява въз основа на дяловете на инвеститора; платформата е печеливша по различни начини.

Финансовият сектор, особено фирмите за отпускане на заеми, еволюира. Той обаче се е развил само за да стане още по-строг и недостъпен. Kelexo (KLXO) възнамерява да промени това.

Kelexo (KLXO) оптимизира целия процес на отпускане на заеми, така че всички заинтересовани страни да имат полза. Високото ниво на прозрачност и сигурност на платформата допълнително окуражава потенциалните потребители и инвеститори да се присъединят към вълната на Kelexo (KLXO).

Крипто токенът на Kelexo (KLXO) завладя сърцата на редица инвеститори в криптовалути, като им гарантира търсената стабилност и доходност. Kelexo (KLXO) е едва на етап 2 от предварителната си продажба, но нейната инерция се простира отвъд крипто пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.