НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите на Aptos и MultiversX вече държат ShibaBudz

септември 26, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Aptos и MultiversX вече държат ShibaBudz

Shiba Budz (BUDZ) е нов токен в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), който привлича инвеститори от средите на ентусиастите на канабиса и блокчейн.

За разлика от Aptos (APT) и MultiversX (EGLD), Shiba Budz (BUDZ) е синтез на тези индустрии. В тази статия се обяснява защо инвеститорите в Aptos и MultiversX държат ShibaBudz и как тя прави революция в инвестиционния пейзаж.

Визията на ShibaBudz

Shiba Budz (BUDZ) има за цел да децентрализира индустрията на канабиса, като даде възможност на инвеститорите на дребно и членовете на общността. Разработчиците се стремят да опростят достъпа до дигитална инфраструктура за процесите, свързани с канабиса, като създадат децентрализирана екосистема. Тяхната визия включва децентрализирано средство за размяна, портфейл без попечителство, и платформа с отворен код за корпорации, занимаващи се с канабис.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Децентрализирана среда за обмен

Shiba Budz (BUDZ) създаде децентрализирана среда за обмен, използвайки блокчейн технология, за да улесни безпроблемните транзакции в канабисовата индустрия. Този сигурен и прозрачен метод осигурява ефективни, надеждни и достъпни транзакции за всички участници, като използва предимствата на неизменността и децентрализацията.

Портфейл, но без попечителство

Компанията Shiba Budz (BUDZ) разработи портфейл без попечителство, наречен Treehouse wallet. Той служи като портал към екосистемата на ShibaBudz, като позволява на потребителите да съхраняват токени ShibaBudz (BUDZ), да извършват плащания и да участват в DeFi дейности. Този удобен за ползване и сигурен портфейл позволява безпроблемно включване в индустрията на канабис и предимствата на блокчейн технологията.

Платформа с отворен код за корпорации, занимаващи се с канабис

ShibaBudz създаде платформа с отворен код за предприятия от сектора на канабиса, която предлага икономически ефективни решения. Платформата се справя с предизвикателства като удостоверяване на автентичността на продуктите, поверителност на данните и записи, като използва блокчейн технологията за спазване на нормативните изисквания и оперативна ефективност. Тя също така улеснява токенизацията, смарт договорите и програмите за възнаграждения, като повишава прозрачността и ефективността на индустрията за канабис.

Привлекателна възможност за инвеститорите в Aptos и MultiversX

Инвеститорите на Aptos (APT) и MultiversX (EGLD) бързо разпознаха потенциала на ShibaBudz и започнаха да променят своя инвестиционен избор. Има няколко причини, поради които инвеститорите в Aptos и MultiversX сега държат ShibaBudz.

Свързване на две процъфтяващи индустрии

ShibaBudz предлага на инвеститорите възможност да преодолеят пропастта между индустриите на канабиса и блокчейн, като се възползват от прозрачността и сигурността на блокчейн. Инвеститорите на Aptos и MultiversX могат едновременно да се възползват от потенциала за растеж на двете индустрии, като инвестират в ShibaBudz. Това се дължи на все по-широкото възприемане на блокчейн технологията във финансите и управлението на веригата за доставки.

Диверсификация и потенциал за растеж

Инвеститорите в Aptos и MultiversX диверсифицират своите портфейли, като добавят ShibaBudz към портфейлите. Този ход предлага експозиция към бързо развиващия се пазар, стимулиран от усилията за легализация и повишеното потребителско търсене. Интегрирането на блокчейн технологията на ShibaBudz в индустрията на канабиса допълнително засилва иновациите и потенциала за експоненциален растеж.

Съответствие с ценностите и визията

Инвеститорите търсят възможности, които съответстват на техните ценности и визия за бъдещето. Ангажиментът на ShibaBudz за децентрализация, достъпност и прозрачност съвпада с инвеститорите от Aptos и MultiversX, които споделят визия за потенциала на блокчейн технологията. Инвестирайки в ShibaBudz, те подкрепят растежа на индустрията за канабис и напредъка на децентрализираните финанси.

Заключение

Shiba Budz (BUDZ) е новаторски токен, който революционизира индустрията на канабиса и блокчейн технологията, като предлага децентрализиран обмен, портфейл без попечителство и платформа с отворен код за корпорации, занимаващи се с канабис. Инвеститорите на Aptos и MultiversX държат ShibaBudz, за да диверсифицират портфейлите си, да се възползват от потенциала за растеж на индустрията и да се съобразят с ценностите си.

Тъй като индустрията на канабиса се развива и блокчейн технологията става все по-разпространена, Shiba Budz (BUDZ) е готова да играе значителна роля в оформянето на бъдещето на тези индустрии.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/

Връзки към социалните медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E и X (Twitter): https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.