НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

30.05.2024 7:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

Тази базирана на Solana меме криптовалута рязко повиши стойността си, а търговецът си осигури над $15 милиона печалба след неотдавнашната съдебна победа на Доналд Тръмп срещу президента Джо Байдън.

Според данни на Lookonchain търговецът първоначално е инвестирал $541,000 под формата на USDT, за да закупи $1.079 милиона TRUMP малко след като бившият президент Доналд Тръмп е обявил кампанията си за преизбиране през ноември миналата година. В резултат на това притежанията на търговеца са се покачили до $15.7 милиона, което означава печалба от приблизително $15.3 милиона.

Токенът TRUMP претърпя значителен ценови скок по време на ралито през април, при което търговецът можеше да продаде със значителна печалба от $11 милиона. Изборът да задържи токените обаче се оказа изключително изгоден, тъй като на 30 май стойността на монетата надхвърли предишния си исторически връх.

Стойността на TRUMP вероятно беше подкрепена от правната победа на Доналд Тръмп. Във вторник, 28 май, федералният съдия Айлин Канон отхвърли искането на специалния адвокат Джак Смит за издаване на заповед за забрана на достъпа до информация срещу Тръмп по делото за класифицирани документи. Освен това Канън разкритикува прокуратурата, че не се е придържала правилно към съдебните процедури.

Тази правна победа се разглежда като стратегическа победа за Тръмп, която укрепва увереността на неговите поддръжници и вероятно допринася за бичите настроения около цената на монетата MAGA.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

14.06.2024 7:30 2 мин. четене

Coinbase добавя две нови криптовалути към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase, най-големямата крипто борса в САЩ, предприе невероятен ход за своя пазар на фючърси върху криптовалути.

14.06.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.