НАЧАЛО Прессъобщения

Инвестирайте умно: 5 от най-добрите меме монети за наблюдение с цел огромна възвръщаемост през 2024 г.

23.05.2024 9:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестирайте умно: 5 от най-добрите меме монети за наблюдение с цел огромна възвръщаемост през 2024 г.

През последните няколко години пазарът на меме монети непрекъснато се разраства, за да се превърне в един от най-големите сектори на крипто индустрията.

Неотдавнашното пазарно рали изтласка пазарната капитализация на меме монетите над $60 милиарда, което допълнително привлече инвеститорите към тези активи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Петте най-добри меме монети, в които да инвестирате за огромни печалби през 2024 г.

  • KangaMoon: Меме крипто проектът, който включва Social-Fi и GameFi помощни програми и дава на потребителите достъп до среда, в която могат да печелят награди.
  • Dogwifhat: Този меме токен, изграден на Solana се разраства в мрежа, базирана на комунални услуги, като надминава по размер Bonk.
  • Pepe: Mеме монетата на тема жаба отново влезе в светлината на прожекторите благодарение на нарастващото си привличане на нови инвеститори и приемане.
  • Dogecoin: С подкрепата на Илон Мъск и възможна интеграция с X, най-голямата меме монета по пазарна капитализация може да отбележи параболичен ръст през тази година.
  • Shiba Inu: С инициативи като ShibaSwap, Shibarium и Shib, този меме токен на тема кучета има за цел да създаде децентрализирана екосистема.

Защо това са най-добрите меме монети, които да купите през 2024 г.

1.KangaMoon (KANG): Водещ лидер на следващото поколение меме монети

KangaMoon (KANG) е проект за меме монета, който е добавил функционалност към своята механика, добавяйки в своята екосистема Social-Fi и GameFi функциите.

Платформата създава общност от меме ентусиасти, в която всеки член има равен шанс да се развива и да печели награди. KangaMoon възнаграждава своите потребители с безплатни KANG токени, а също и с NFT.

Въпреки че е в предпродажбена фаза, революционната концепция на KangaMoon привлече огромно внимание. Проектът успя да събере над $7 милиона и да мобилизира повече от 27,000 души само за няколко месеца от старта. Благодарение на растящата си популярност KANG също така е регистриран в CoinMarketCap и CoinGecko.

Токенът KANG скоро ще бъде регистриран и в топ борсата за търговия на дребно, наречена BitMart. Тъй като тези бичи тенденции се засилват, цената на KANG се е увеличила с повече от 400% от листването преди няколко месеца. Понастоящем KANG се оценява на $0.025 в третия етап на предварителна продажба. Експертите прогнозират, че до 2024 г. стойността му ще нарасне до $1.

2.Dogwifhat (WIF): Най-големият меме токен на Solana

Dogwifhat (WIF) е един от новите меме токени, който е на пазара едва от по-малко от година. Създавайки един от първите проекти за блокчейна Solana, посветен на кучетата, WIF веднага събра много членове на общността, както и привлече инвеститори.

В рамките на няколко седмици след стартирането си Dogwifhat се изкачи нагоре в класацията, изпреварвайки такива като Floki и Bonk. Понастоящем с пазарна капитализация от над $2 милиарда, монетата Dogwifhat се бори да отбележи още по-големи печалби през тази година. Сегашният й исторически връх е $4.85.

3.Pepe (PEPE), меме монета, която се радва на голям интерес

Pepe (PEPE) е меме монета на тема жаба, която постигна успех без никаква функционалност. Тя се издигна до върха само благодарение на хайп и успешен маркетинг. Понастоящем тя е акумулирана от доста китове, които са натрупали трилиони PEPE монети от началото на тази година.

4.Dogecoin (DOGE): Водещата меме монета

Dogecoin (DOGE) е най-голямото име в пространството на меме монетите и по този начин в известен смисъл е инициатор на други меме монети. Въпреки факта, че DOGE стартира като на шега, монетата успя да напредне в позициите си и да се превърне в една от 10-те най-големи криптовалути с подкрепата на видни личности като Илон Мъск.

През 2024 г. основното събитие, което общността очаква с нетърпение да задейства предстоящото рали на меме монетите, е интегрирането на X с Dogecoin. Тази интеграция ще означава по-голямо възприемане на DOGE и в резултат на това повишаване на цената на Dogecoin през тази година.

5.Shiba Inu (SHIB) продължава прехода си към превръщането си в DeFi проект

Shiba Inu е друг меме токен на тема куче, понякога наричан „убиецът на Dogecoin“. Shiba Inu се опитва активно да се включи в създаването на разпределена икономика, която трябва да включва повече проекти.
Мрежата от втори слой на платформата, Shibarium, получи масово приемане от стартирането си и за нея се говори в общността на меме монетите. Анализаторите смятат, че цената на Shiba Inu ще се повиши през следващите месеци и посочиха като основни катализатори изгарянето на Shiba Inu и Shibarium.

Защо меме монетите се превръщат в популярни инвестиционни опции

Нека разгледаме някои от причините, поради които меме монетите може да са добра инвестиция.

1.Подкрепа от страна на общността и хайп

Растежът на меме монетите като сектор се основава най-вече на препоръките и подкрепата на техните общности. Подкрепата на общността, съчетана с кампаниите „от уста на уста“, може да изтласка цените им нагоре в списъка за кратко време.
2.Висока волатилност и бързи печалби

Високата волатилност е едно от най-често срещаните неща, свързани с меме монетите. Повечето от тези активи са доста променливи; цените им могат да се повишат значително и да донесат на купувача огромни печалби. Известно е, че меме монетите са склонни към подем и увеличават цената си за много кратко време и с висока скорост, но спадовете също се случват толкова бързо.

3.Ниски бариери за влизане

Общо взето, трябва да се приеме, че тези токени имат ниски бариери за навлизане, защото са евтини в сравнение с Биткойн, Етериум и много други топ алткойни. Това ги прави достъпни за повече хора, които могат да купуват големи количества с малък капитал.

4.Институционално приемане

В началото много инвеститори отбягваха тези токени и те почти не се търгуваха или държаха от институциите, но това вече не е така. Дъщерното дружество на VanEck – MarketVector – пусна в действие индекса на меме монетите. Също така се прогнозира, че през тази година този пазарен сегмент ще получи още по-голямо признание от институционалните инвеститори.

В заключение

Пазарът на меме монети само ще продължи да се разраства и ще бъдат пуснати още меме токени. Въпреки това инвеститорите, които са заинтересовани от този пазар, могат да разгледат KangaMoon, Shiba Inu, Dogecoin, Dogwifhat и Pepe.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.