НАЧАЛО Прессъобщения

Инвестиция във виртуална реалност? 5th Scape може да предостави точно това

16.05.2024 15:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиция във виртуална реалност? 5th Scape може да предостави точно това

5th Scape е напът да мине границата от $6 милиона финансиране и се насочва към някои от най-интересните моменти от своето ICO. Инвеститорите пък бързат да се включват, преди да е станало твърде късно.

На фона на “облъчването” с меме криптовалути, които са наистина забавна спекулативна инвестиция и носят голяма доходност на някои ранни инвеститори, при 5th Scape концепцията, която е заложена, е доста по-голяма и може да бъде ключова за развитието на целия гейминг сектор.

Но нека разгледаме малко повече информация за токена, за да можете сами да си направите сметка дали си заслужава инвестицията.

Посетете 5th Scape

Какво представлява 5th Scape?

5th Scape е проект за виртуална реалност (VR) и игри, който цели да създаде потапяща VR игрова екосистема. Проектът използва собствен токен, наречен 5SCAPE, който е изграден върху блокчейна на Етериум. Този токен предоставя достъп до премиум VR съдържание, като игри и преживявания, които са уникални за платформата.

Освен достъпа до специално съдържание, токенът 5SCAPE предоставя на притежателите си и право на глас в екосистемата. Това означава, че инвеститорите могат да участват активно в развитието и посоката на проекта, което добавя допълнителна стойност за ангажираните потребители.

Проектът също така включва възможности за стейкинг на токени, което позволява на инвеститорите да получават пасивни доходи от криптовалути. Тази функция може да увеличи общата възвръщаемост на инвестицията и да предостави допълнителни стимули за задържане на токените.

До момента са събрани над $5.93 милиона, което е силен атестат за общността около проекта. Що се отнася до екипа, има реални хора с имената си, което винаги е важен фактор, особено на фона на много измами в индустрията.

Токеномика на 5th Scape

Токенът на 5th Scape, известен като 5SCAPE, е основен елемент от екосистемата на проекта. С общо предлагане от 5.21 милиарда токена, 5SCAPE е изграден върху блокчейна на Етериум и предоставя различни полезности на потребителите.

5SCAPE токените предоставят ексклузивен достъп до премиум VR съдържание на платформата 5th Scape. Това включва специални игрови функции и възможности за персонализиране на гейминг преживяванията. Токенът също така играе важна роля в изграждането на динамична общност, където потребителите могат да взаимодействат и да участват активно.

80% от токените са отредени за предпродажбата, като други 10% отиват за технологично развитие и още 10% за ликвидност. Какво значи това? Няма отредени пари за много маркетинг, няма и “лъвски дял” за екипа, което дава шанс на инвеститорите да вземат възможно най-много от потенциалните печалби.

Идеалният момент ли е да купя $5SCAPE?

Цената на 5SCAPE в момента е $0.00327, което може да представлява добра възможност за инвестиция, особено предвид потенциалния ръст. Според сайта, листинг цената на токена ($0.01) евентуално може да донесе до 205% увеличение на инвестициите, което го прави привлекателен избор за инвеститорите, търсещи висока възвръщаемост.

Предвид факта, че VR/AR индустрията бележи огромен ръст, както и концепциите около тях, някои специалисти смятат, че потенциала на 5th Scape може да отиде далеч отвъд $0.01, което е само добра новина за инвеститорите в проекта.

Как да купя 5th Scape?

Закупуването на 5SCAPE токени вече е възможно на веригата на Polygon, която е предпочитана пред Етериум заради по-ниските такси. Ето как да го направите:

  1. Създайте портфейл: Използвайте портфейли като MetaMask или Trust Wallet, които поддържат токени на Polygon.
  2. Купете MATIC: За да закупите 5SCAPE, ще ви е необходимо MATIC, което можете да купите от борси като Binance или Coinbase.
  3. Свържете портфейла си с предпродажбата: Свържете портфейла си към избраната сайта на предварителната продажба на 5th Scape
  4. Разменете $MATIC за $5SCAPE: Намерете търговската двойка MATIC/5SCAPE и въведете количеството MATIC, което искате да размените.
  5. Потвърдете транзакцията: Одобрете транзакцията в портфейла си, като проверите детайлите и таксите за газ. Както казахме, те ще са нищожни, което означава, че почти 100% от инвестицията ви ще отиде за покупка на токени.

Ако все пак предпочитате Етериум, то стъпките са същите.

Посетете 5th Scape


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.