Home

Инвестиция от $10 в този DeFi алткойн може да струва повече от iPhone, тъй като предпродажбата привлича трейдъри на AVAX и BCH

04.07.2024 11:15 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиция от $10 в този DeFi  алткойн може да струва повече от iPhone, тъй като предпродажбата привлича трейдъри на AVAX и BCH

Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH) са в челните редици на алткойн пазара, като всеки от тях е постигнал значителни успехи в съответните области.

Нов играч в DeFi сектора, DTX Exchange, обаче привлича вниманието на търговците на AVAX и BCH с обещаващата си предварителна продажба.

Avalanche (AVAX) е бичи настроена на фона на пазарните сътресения

Avalanche (AVAX) е виден играч в крипто пространството, известен със своята високопроизводителна блокчейн платформа, която поддържа децентрализирани приложения и персонализирани блокчейни. Напоследък Avalanche (AVAX) се търгува около $25.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това покачване предполага потенциална промяна към бичи тренд, като техническите показатели подсказват за по-нататъшен растеж. Най-близкото ниво на съпротива е $33.46; надхвърлянето му може да тласне AVAX към следващото значимо ниво от $39.45. Това би представлявало над 25 % увеличение спрямо настоящия търговски диапазон.

Въпреки че през последния месец се наблюдава низходяща тенденция, неотдавнашният положителен импулс показва, че AVAX може да е на прага на значително рали, при условие че биковете запазят силата си на пазара.

Bitcoin Cash в дълбоки води: Цената на BCH се понижава с 22% за месеца

Bitcoin Cash (BCH) беше проектиран да бъде по-ефективна версия на Биткойн, позволяваща по-бързи и по-евтини транзакции. Въпреки големите очаквания, свързани с пускането му на пазара, Bitcoin Cash се бори да придобие същото ниво на популярност и приемане като Bitcoin. Подобно на много други криптовалути, Bitcoin Cash се сблъска със значителна волатилност от миналия месец насам.

Монетата преживя изключителни колебания, които до голяма степен се дължаха на несигурността на пазара. BCH не успя да поддържа стабилни цени през този период, като претърпя спад от почти 22% за последните 30 дни. Този спад разочарова много инвеститори, като ги накара да потърсят по-стабилни и обещаващи алтернативи.

Въпреки предизвикателствата, потенциалът на Bitcoin Cash за възстановяване и растеж не може да бъде пренебрегнат, но за да възстанови позициите си, са необходими по-силни пазарни настроения и повишено доверие на инвеститорите.

Предварителната продажба на DTX Exchange на стойност $800,000 привлича инвеститори в AVAX и BCH

Мнозина инвестират в нововъзникващи възможности, тъй като търговците на AVAX и BCH понасят загуби на фона на бурните пазарни настроения. Сред многото проекти DTX Exchange се смятат за 25Х възможност, която в момента прави вълни с предварителната си продажба. Предлагайки уникално предложение чрез токенизация на активите, DTX Exchange е готова да промени начина, по който инвеститорите подхождат към традиционните и дигиталните активи.

Предварителната продажба на токените на DTX Exchange привлече значително внимание от страна на трейдърите, особено от тези, които са ангажирани с Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH). Като намалява бариерите за навлизане и предлага рентабилна платформа за търговия, DTX Exchange е на път да повиши ефективността на пазара и да привлече широк кръг инвеститори.

DTX Exchange (DTX) се превръща в тема за града

Борсата DTX Exchange прави революция на инвестиционния пазар, като осигурява по-голяма достъпност на активите, повишена ефективност на пазара и разнообразни инвестиционни възможности. Чрез токенизацията DTX Exchange дава възможност за частична собственост върху активи с висока стойност, като ги прави достъпни за по-широка аудитория от инвеститори.

Този иновативен подход позволява на потребителите да инвестират в недвижими имоти, благородни метали и други материални активи без значителен капитал. Въпреки че Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH) продължават да играят значителна роля на пазара на криптовалути, възходът на DTX Exchange предоставя вълнуваща възможност за търговците и инвеститорите.

Тъй като предварителната продажба привлича вниманието на трейдърите на AVAX и BCH, дори малка инвестиция може да проправи пътя за потенциален висок финансов растеж, което я прави убедителен избор за тези, които искат да се възползват от следващия голям проект в сектора на криптовалутите.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.