НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Инвестиционното дружество на Ripple налива $500 милиона в XRP проекти

ЮЛИ. 4, 2019 02:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвестиционното дружество на Ripple налива $500 милиона в XRP проекти

Инкубаторът на Ripple и инвестиционното дружество Xpring похарчи $500 милиона за XRP проекти след старта си през май 2018 г.

Смята се, че тези средства са разпределени в над 20 компании, включително и базираната на блокчейн игрална платформа Forte.


Като цяло, в съобщението от 2 юли се казва, че инвестициите на Xpring са предназначени за създаване на случаи на използване на XRP. Те се надяват да постигнат това, като направят разработката по-лесна и казват, че подкрепят разработчиците, като предоставят „инструменти, библиотеки и услуги за тези, които работят над XRP Ledger и Interledger протоколите“.

Освен това се говори, че Xpring предприемат двустранен подход за създаване на повече случаи на използване, чрез развитие на инфраструктурата и иновативни проекти. Като примери за развитие на инфраструктурата, те цитираха принос към протоколите Ledger и Interledger, т.е. родния Ripple регистър и протокол за блокчейн оперативна съвместимост.

В съобщението накратко се отбелязва, че Xpring също се фокусира върху децентрализираното финансиране и ще се стреми да инвестира в крипто-базирани решения за различни аспекти на финансите като дълговете и деривати.

Бившият директор във Facebook, Итън Биърд, е назначен за старши вицепрезидент на Xpring и програмата за разработчици на Ripple. Също така беше отбелязано, че Ripple ще финансира Xpring, въпреки че Xpring ще работи независимо от Ripple.

На 2 юли, бивш изпълнителен директор на Ripple, Катрин Коули, беше наета като главен изпълнителен директор на BAM Trading Services, оператор на Binance US - нов, ексклузивен за САЩ клон на Binance.

 Преди това Коули работеше като експерт по управление на ликвидността в Ripple от 2017 до 2019 г., с неотдавнашното звание ръководител на институционалната ликвидност на XRP.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Защо 99% от крипто активите не са добра инвестиция?

Ликвидността е една, независимо дали се прави дневна търговия или търсите по-дългосрочни печалби. Последните открития обаче разкриват, че много малко криптовалути имат измерима ликвидност.Само 40 крип...
НОЕ. 14, 2019 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Poloniex ще добави Tron към списъка си с криптовалути

Сън потвърждава добавянето на TRX към PoloniexВ блог публикация от 9-ти ноември, Poloniex обявиха, че са готови да изброят децентрализираната криптовалута на своята платформа, което изпълнителният дир...
НОЕ. 13, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

VeChain направи голям скок - сега накъде?

VeChain (VET) е фокусирана върху блокчейн екосистемата свързана с предприятията, която има за цел да подобри управлението на веригата за доставки. Тя свързва блокчейн технологията с приложенията в р...
НОЕ. 12, 2019 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

37 компании използват криптовалутата на Ripple

Ripple казва, че 24 компании специално използват платформата за трансгранични плащания, базирана на XRP, наречена On-Demand Liquidity (ODL), известна преди като xRapid.Въпреки че Ripple не е публикув...
НОЕ. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света