НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Инвестиционното дружество на Ripple налива $500 милиона в XRP проекти

ЮЛИ. 4, 2019 02:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвестиционното дружество на Ripple налива $500 милиона в XRP проекти

Инкубаторът на Ripple и инвестиционното дружество Xpring похарчи $500 милиона за XRP проекти след старта си през май 2018 г.

Смята се, че тези средства са разпределени в над 20 компании, включително и базираната на блокчейн игрална платформа Forte.


Като цяло, в съобщението от 2 юли се казва, че инвестициите на Xpring са предназначени за създаване на случаи на използване на XRP. Те се надяват да постигнат това, като направят разработката по-лесна и казват, че подкрепят разработчиците, като предоставят „инструменти, библиотеки и услуги за тези, които работят над XRP Ledger и Interledger протоколите“.

Освен това се говори, че Xpring предприемат двустранен подход за създаване на повече случаи на използване, чрез развитие на инфраструктурата и иновативни проекти. Като примери за развитие на инфраструктурата, те цитираха принос към протоколите Ledger и Interledger, т.е. родния Ripple регистър и протокол за блокчейн оперативна съвместимост.

В съобщението накратко се отбелязва, че Xpring също се фокусира върху децентрализираното финансиране и ще се стреми да инвестира в крипто-базирани решения за различни аспекти на финансите като дълговете и деривати.

Бившият директор във Facebook, Итън Биърд, е назначен за старши вицепрезидент на Xpring и програмата за разработчици на Ripple. Също така беше отбелязано, че Ripple ще финансира Xpring, въпреки че Xpring ще работи независимо от Ripple.

На 2 юли, бивш изпълнителен директор на Ripple, Катрин Коули, беше наета като главен изпълнителен директор на BAM Trading Services, оператор на Binance US - нов, ексклузивен за САЩ клон на Binance.

 Преди това Коули работеше като експерт по управление на ликвидността в Ripple от 2017 до 2019 г., с неотдавнашното звание ръководител на институционалната ликвидност на XRP.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Още един рекорд за Tether

Според Etherscan, 208.107 транзакции на стойност $ 1.2 милиарда са били изпратени в рамките на 24 часа. Почти $ 5 милиона Tether са били издадени от януари, което отразява ниските нива на дола...
МАЙ. 27, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавиха XRP опции

Вчера Binance разпространи новината, че XRP и ETH договорите вече са добавени към Binance Options.Сега потребителите на Binance могат да се възползват от тези нови инструменти за търговия с XRP и E...
МАЙ. 26, 2020 17:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Турска стабилна монета бе добавена на BTSE

Съоснователят и главен изпълнителен директор на BTSE Джонатан Леонг заяви, че този ход „дава възможност на турските потребители да осигуряват по-ниски такси чрез парични преводи, както и моментен сетъ...
МАЙ. 26, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази безизвестна криптовалута е на път към огромни печалби, според пазарен анализатор

'2020 Phenomenon Playbook' на Тивари изброява Crypterium (CRPT) като монетата с потенциал за огромен растеж, съобщава IBTimes. Ветеранът от Уолстрийт казва, че може да скочи с 700% през следващите две...
МАЙ. 25, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света