Home

Инвестиции отвъд Биткойн: Топ 5 криптовалути за наблюдение, докато Робърт Кийосаки омаловажава цените

20.06.2024 11:10 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиции отвъд Биткойн: Топ 5 криптовалути за наблюдение, докато Робърт Кийосаки омаловажава цените

Робърт Кийосаки, известният финансов експерт, който стои зад една от най-известните книги в областта на финансите - „Богат татко, беден татко“, влезе в заглавията на вестниците в света на криптовалутите чрез мнението си за бъдещето на Биткойн.

Кийосаки призова търговците да навлязат на пазара и казва: „Не бъдете губещи“. В момент, когато инвеститорите на дребно обсъждат дали да не се отдръпнат от Биткойн, Кийосаки отхвърля това схващане и казва, че това е „неубедително извинение“ да не се инвестира в това, което може да бъде възможност, променяща живота.

Въпреки това, наред с Биткойн, изграждането на диверсифициран портфейл е от съществено значение, а 5 от най-добрите криптовалути, с които да се диверсифицира през 2024 г., включват Angry Pepe Fork (APORK), Lido DAO (LDO), Uniswap (UNI), EOS (EOS) и Ethereum Name Service (ENS).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Топ 5 криптовалути, които да купите, тъй като Робърт Кийосаки понижава цените

Сега ще се потопим много по-дълбоко в света на 5-те най-интересни криптовалути, с които да диверсифицирате, тъй като цялостният криптопазар предоставя възможност за диверсификация, след коментарите на Робърт Кийосаки относно цените на Биткойн.

1.Angry Pepe Fork (APORK) въвежда иновация с уникален Conquer-to-Earn модел

Angry Pepe Fork (APORK) нарушава пейзажа на меме монетите с внимателно изработена „Conquer to Earn“ стейкинг система. Този игрови модел надхвърля традиционния стейкинг, като насърчава ангажираността на потребителите и ги превръща в активни участници. Многостепенната структура на APORK е съобразена с нюансирания спектър на толерантност към риска. Потребителите стратегически избират периодите на блокиране, вариращи от 30 дни, 60 дни до 90 дни, в зависимост от толерантността им към риска и желанията им за цялостна възможност за печалба, и по този начин APORK се превърна в най-добрата криптовалута за покупка.

Освен това криптовалутата APORK дава приоритет на създаването на дългосрочна стойност чрез стратегически ограничено предлагане от 1.9 милиарда токена. Този подход набляга на устойчивия растеж пред краткотрайните спекулации, привличайки инвеститори, търсещи стабилен клас активи.

Освен токеномиката, APORK използва силата на блокчейна Solana като средство за осигуряване на стабилност и ефективност при извършване на транзакции. По време на ICO събитието цената на APORK е $0.014 за токена. Това осигурява нисък праг за присъединяване от страна на новите инвеститори, а анализаторите прогнозират 100Х увеличение, след като проектът стартира и преживее големи борсови листвания.

2.Lido DAO (LDO) ще нарасне след последните развития в екосистемата

Lido DAO (LDO) преживя възходящ ценови тренд от 10%, което може да я подхрани да достигне нови висоти през 2024 г. и след това. Нещо повече, ключовият катализатор за този импулс на криптовалутата Lido DAO е въвеждането на усъвършенствани DeFi стратегии за stETH, с Mellow и Symbiotic.

В резултат на това цената на Lido DAO скоро може да преживее още по-висок възходящ тренд, особено след като наскоро премина ценовата бариера от $2. Според прогнозата за цената на Lido DAO, тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $6.62.

3.Uniswap (UNI) поскъпва с 40% – това ли е пикът й или може да се повиши?

Uniswap (UNI) се намира във възходящ тренд, тъй като в рамките на месеца се повиши с 30%. Катализаторът на този ръст беше голямото обновяване на екосистемата, при което екипът на Uniswap Labs наскоро разкри, че ZKsync е влязъл в действие в интерфейса на Uniswap, което доведе до по-широко търсене на криптовалута на проекта.

Що се отнася до показателите за цената на Uniswap, тя достигна $11.72, но малко преди да премине $12 се върна обратно към $10. Според прогнозата за цената на Uniswap тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. с максимална стойност от $15.77.

4.Цената на EOS се повишава след одобрението на новото предложение за токеномика

EOS (EOS) също се движи нагоре в графиките, тъй като 5 милиона токена отидоха за финансиране на Middleware. След одобрението на новото предложение за токеномика, на Greymass беше поверен този фонд за прокарване на инициативи, насочени към подобряване на потребителското преживяване на мрежата. В резултат на това криптовалутата EOS би могла да види по-висока употреба и търсене.
Що се отнася до представянето на цената на EOS, през изминалата седмица криптовалутата се движеше от $0.62 до $0.71. Според прогнозата за цената на EOS най-далечната точка, която може да достигне през 2024 г., е $1.13, което я позиционира като най-добрата криптовалута за покупка сега.

5.Поскъпване при Ethereum Name Service с 31% – докъде може да стигне през 2024 г.?

Криптовалутата Ethereum Name Service (ENS) увеличи стойността си с 31% през изминалата седмица и с този темп на растеж е на път да отбележи далеч по-значителни печалби. Според данните на графиката за представянето на цената на Ethereum Name Service, тя се е повишила до $24 на най-високото си ниво, което показва, че $30 може да е следващата основна ценова бариера, която трябва да бъде преодоляна, за да може криптовалутата да отбележи по-нататъшни печалби.

Данните на RSI и MACD са бичи, а според прогнозата за цената на Ethereum Name Service тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $37, което я позиционира като най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

Защо да диверсифицирате, вместо да държите само Биткойн?

Диверсификацията включва инвестиционна стратегия, която има за цел да намали риска на портфейла на дадено лице и да култивира по-стабилна възвръщаемост, тъй като ценовото представяне на една криптовалута няма да повлияе на целия резултат на този портфейл в дългосрочен план, осигурявайки по-широка стабилност.

Защо това може да са петте най-добри криптовалути, които трябва да придобиете през 2024 г.?

Всеки един от тези алткойни демонстрира значителни ценови движения в бича посока през последните търговски сесии и има по-широк потенциал за дългосрочно поскъпване. В резултат на това, диверсифицирайки своите авоари, трейдърите получават възможност да се впуснат в много проекти, които постоянно са в процес на актуализации и развитие, което може да им позволи да достигнат нови хоризонти.

Скок напред с тези пет възможности за диверсификация на криптовалути

Макар че утвърдени играчи като Lido DAO (LDO), Uniswap (UNI), EOS (EOS) и Ethereum Name Service (ENS) демонстрират бичи настроения, инвеститорите, които търсят експлозивен растеж, може да намерят Angry Pepe Fork (APORK) за една от най-интересните възможности за диверсификация за 2024 г. Гейминг системата за стейкинг на APORK, подхранвана от стратегическата токеномика и цялостната функционалност осигуряват потенциална възможност за висока възвръщаемост на инвестициите през 2024 г. и след това.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.