НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Интеграцията на Биткойн Кеш в Кипър

ЮЛИ. 31, 2018 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Интеграцията на Биткойн Кеш в Кипър

Поддръжниците на Биткойн Кеш наскоро се срещнаха с правителствени и финансови фигури от Кипър и работят по интегрирането на BCH с водещите процесори на плащания на острова до края на ноември.


За сделката се намекна в подкаст, организиран от Роджър Вер и Даниел Келман, както и от местен поддръжник на BCH, Диметриос Неоклеос.


До ноември ще имаме четири хиляди магазина, които приемат плащания с Биткойн Кеш.

Това обясни Неоклеос, добавяйки, че тези четири хиляди търговци представляват около 70% от търговците на острова.

Подкастът бе направен в Кипър, където Вер и Келман представят BCH на местните власти. "Говорихме с някои платежни оператори, които извършват плащания тип "Venmo" в Кипър и ЕС, и ние говорихме с тях за интегрирането на Биткойн Кеш", каза Келман, адвокат.

"Ако можем да интегрираме Биткойн Кеш", каза Келман, "Кипър може да стане Биткойн Кеш остров".

Срещнахме се с много държавни служители, включително и с президента...

Кипър приема много сериозно законодателството за блокчейн.

В Twitter, Келман сподели снимки на двустранната среща с президента Анастасиадес в президентския дворец в Никозия. Те също така създават портфейли за служители на правителството.

Макар че Вер и Келман не споделиха много подробности, обявяването може да бъде прелюдия към по-голямо осиновяване. Централната банка на Кипър не обработва транзакции с крипто, а криптовалутите са ограничени до местни посредници, банкомати или Revolut карти. Това обаче не спря кипърските граждани да проявят интерес.

Университетът в Никозия е едно от първите акредитирани висши учебни заведения, което приема криптовалути от своите студенти. Блокчейн инициативата на заведението предлага първата магистърска степен по блокчейн и разпределена счетоводна технология.

Bitcoin Cash също така откри "посолство" в Лимасол, втория по големина град в страната.

Преходът към крипто е особено подходящ, предвид неотдавнашната финансова история на Кипър. По време на икономическата криза през 2013 г. правителството отговори, като прехвърли загубите на банките на вложителите си. Банковата гаранция се превърна в поучителна история в кръговете за крипто. Това постави Биткойн в светлината на прожекторите като алтернатива на банките и други трети страни.Изображение от Cryptographer/Shutterstock.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света