НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Институционалните инвеститори изкупуват Cardano (ADA) и още два алткойна

ЮНИ. 4, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Институционалните инвеститори изкупуват Cardano (ADA) и още два алткойна

Мениджърът на дигитални активи CoinShares казва, че институционалните инвеститори купуват Cardano (ADA), XRP и Polkadot (DOT), докато крипто пазара се бори да се възстанови от масивната корекция.

В нов доклад фирмата казва, че инвеститорите добавят към крипто притежанията си на фона на широкото понижение в цените на дигиталните активи.


Докладът показва, че инвестиционните крипто продукти са записали нетен приток от $74 милиона миналата седмица след две седмици на рекорден отлив на стойност $151 милиона.


Данните показват, че Етериум (ETH) е привлякъл инвестиции на стойност $47 милиона през този период, което представлява почти 27% от притока през миналата седмица.


ПРОЧЕТИ ОЩЕЕтериум показва признаци на сила


CoinShares добавя, че монетите с доказателство за залог са другите най-популярни активи сред купувачите на крипто като ADA, DOT и XRP привличат инвестиции на стойност съответно $5,2 милиона, $3,8 милиона и $4,5 милиона (миналата седмица).


Инвестиционните продуктови потоци показват, че алткойните остават популярни при входящите потоци във всички алткойн инвестиционни продукти.


В същата времева рамка Биткойн претърпя отлив от $4 милиона.


Като цяло сумата в ADA, DOT и XRP под управление (AUM) се оценява на $27 милиона, $41 милиона и $45 милиона съответно.


Биткойн (BTC) остава на върха с над $30 милиарда в AUM, следван от ETH с $11,82 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (6)
Кучи ЮНИ. 5, 2021 Какви 70 m ве, Виж маркет волума е почти 3 b за ада вчера Ivan Gionov ЮНИ. 5, 2021 Става дума за ивнестиционни продукти, а не обем на търговия. Чети по-внимателно и мисли преди да пишеш тъпотии!
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света