НАЧАЛО Прессъобщения

Иновацията на Raffle Coin завладява инвеститорите в Cardano и XRP, които търсят печалби

23.04.2024 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Иновацията на Raffle Coin завладява инвеститорите в Cardano и XRP, които търсят печалби

Cardano и XRP са добре познати монети в крипто-света и много крипто-ентусиасти са инвестирали в тях. И двете обаче напоследък преживяват спад. Дори топ монети като Ethereum не са останали встрани от това низходящо движение.

Тъй като това се случва, много съобразителни инвеститори започват да проучват предварителната продажба на Raffle Coin, която гарантира огромна възвръщаемост на инвестициите.

Cardano продължава да пада надолу

Последният месец беше тъжен за много притежатели на Cardano, тъй като цената на монетата спадна с 19%. Като се има предвид, че тя достигна границата от $2 през 2021 г., биковете изглежда не могат да настигнат мечките на пазара. Понастоящем Cardano е нерешителна относно следващия си ход, тъй като ценовото ѝ движение се консолидира.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Днес, 23 април, цената на Cardano се движи около нивото при $0.51, отчитайки ръст от 2% през последните 24 часа. Показателите обаче сочат, че цената на монетата може да остане стабилна за определен период, а отговорът остава несигурен при прогнозирането на това докъде може да се повиши.

XRP китовете се naсочват към следващото голямо нещо

Инвеститорите в XRP не забелязаха значителен ръст през изминалата година, тъй като монетата се движи по хлъзгав склон. През последните 30 дни монетата отбеляза спад от 12%, но днес, тя показва ръст от 2% за последните 24 часа, оставяйки цената си на $0.4884.

Въпреки че монетата остава сред първите десет в класацията на криптовалутите по отношение на пазарната капитализация, много анализатори изглеждат необезпокоени от продължаващото ѝ представяне. Те твърдят, че това е възможност за “покупка на спад”. Много от нейните инвеститори обаче са в търсене на по-печеливши възможности, които могат да помогнат на портфейла им.

Мистерията, наречена Raffle Coin

Raffle Coin е ново попълнение в света на криптовалутите, на което много ключови играчи са готови да заложат. Това е така, защото има добра прогноза да се превърне в криптовалута с виден потенциал за печалба, а притежателите ѝ могат да я закупят сега на ниска цена.

Монетата може да се похвали с проста платформа, която позволява на потребителите да участват в томболи и да печелят невероятни награди, вариращи от автомобили и почивки до криптовалути и дрехи. Освен това те могат да разменят всяка криптовалута за даден предмет, без да плащат комисиона.

На този етап на предварителна продажба ранните инвеститори могат да закупят Raffle Coin само за $0.020 на токена. До края на периода на предварителна продажба потребителите с токени могат да участват в лотария на стойност $100,000, която ще се проведе в края на периода на предварителна продажба. Освен това те имат право да печелят част от приходите на платформата, стига да задържат токените си.

Какво чакате? Научете повече за тази вълнуваща инвестиционна възможност тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.