НАЧАЛО Прессъобщения

Injective (INJ) и Celestial (TIA) се борят да запазят бичия импулс – Pullix (PLX) привлича инвеститори, тъй като обяви листване в BitMart

23.02.2024 8:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Injective (INJ) и Celestial (TIA) се борят да запазят бичия импулс – Pullix (PLX) привлича инвеститори, тъй като обяви листване в BitMart

Injective и Celelestia токените имаха много добър подем през миналата година, като и двата натрупаха съответно до 788% и 706% печалби.

Началото на тази година обаче изглежда притеснително и за двете монети, тъй като и двете са изправени пред волатилна фаза с възможност за продължителна флуктуационна вълна, ако текущата инерция не се подобри.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


При друго развитие на събитията криптовалутата Pullix премина през поредица от успешни разпродажби във фазата на предварителната си продажба. Тъй като новият криптовалутен токен завършва своята осма и последна фаза на предварителна продажба, инвеститорите очакват планираното му листване в BitMart.

Injective (INJ) се бори да премине над седмичната зона на подкрепа

В продължение на 30 дни Injective не успя да поддържа бичи резултати, като много дълго време се търгуваше под цената на подкрепа от $36. Въпреки това през изминалата седмица токенът Injective успя да отбележи спад от 2.4% и общ спад от 1.80% през последния месец.

Въпреки че е натрупал над 700% печалба през миналата, инвеститорите са нетърпеливи да разберат дали Injective може да да отрази още едно покачване през тази година. Въпреки това токенът трябва да надделее над настоящата си нестабилна ситуация.

Понастоящем Injective се ценообразува в седмичния диапазон около $34 до, но токенът може потенциално да пробие зоната си на съпротива от $43, ако приемем, че текущата инерция поеме в положителна посока. В крайна сметка токенът Injective си заслужава да бъде разгледан.

Celestia (TIA) пада по-далеч от зоната на съпротива, но все още запазва бичата си перспектива

Токенът Celestia, също като Injective, също имаше впечатляващ ръст, от този момент миналата година до сега, натрупвайки общо 769,84% стойност. Инерцията му обаче драстично се забави, тъй като през последния 1 месец той прави общо само 5,03%.

Celestia увеличаваше обема си на търговия през последните седмици, тъй като на месечната графика бележи 1.9%, но все още предстои да преживее сериозна ценова корекция, тъй като на седмичната графика нещата изглеждат различно – спад от 10.6%

Celestia все още се позиционира като добра криптовалута за разглеждане, но е важно да се наблюдава внимателно, тъй като на дневната графика също се вижда загуба от 3%.

Pullix (PLX) притежава огромен потенциал за увеличаване на процента на приемане, когато най-накрая се появи в BitMart

Понастоящем Pullix (PLX) се намира в осмия и последен етап на кампанията си за предварителна продажба, където родният PLX токен вече се продава на цена от $0.14, като досега са събрани близо $7 милиона. В допълнение към тази впечатляваща статистика на предварителните продажби, Pullix се включи в Twitter, за да обяви предстоящото листване на BitMart, една от най-добрите платформи за обмен в крипто пространството.

Това ново съобщение създава още по-голяма инерция за Pullix и също така предизвиква по-голямо вълнение, тъй като монетата вече се разглежда като един от най-добрите DeFi проекти тази година. Планирайки да стартира съвсем скоро, Pullix вече е събрала близо 20,000 потребители на своята платформа и се бори да бъде позиционирана за по-голямо рали към момента на стартиране и листване на други борси от първо ниво.

По същество Pullix е предвестник на нова революция в света на DeFi монетите. По-специално PLX токенът функционира в рамките на уникална хибридна екосистема, която безпроблемно съчетава CeFi и DeFi елементи, предлагайки на потребителите несравнимо преживяване.

Нещо повече, Pullix въвежда новаторски модел за споделяне на печалбата (PSM), който потенциално увеличава приходите на потребителите, заедно с функцията за изгаряне на токена, която служи като механизъм за опорочаване. Докато тези подходи вдъхват доверие на инвеститорите, това допълнително демонстрира ангажимента на Pullix да управлява предлагането и стойността на токена, като в крайна сметка може да придобие потенциал и да се нареди сред най-добрите възможности за крипто инвестиции тази година.

Междувременно Pullix наскоро постигна други впечатляващи етапи, които включват привличането на най-голям брой нови притежатели и регистрации в рамките на една седмица, което подчертава нарастващата му популярност и привлекателност в крипто общността.

В перспектива платформата се ангажира да се справи с предизвикателствата, свързани с ликвидността на борсите, като същевременно минимизира пазарната волатилност, за да осигури по-гладко и безпроблемно инвестиране и търговия. С фокуса си върху увеличаването на ползите за потребителите и подобряването на цялостната стабилност на пазара, Pullix може да тръгне по път, на който да се превърне във водещ играч в по-широкото пространство на криптовалутите. С пускането на платформа, достъпна за обществеността, два получени лиценза за търговия и листвания в Bitmart и Uniswap, Pullix има шанс да придобие потенциала да се превърне в следващия 100х токен през 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.