НАЧАЛО Прессъобщения

Информираните инвеститори предпочитат VC Spectra (SPCT) пред Stellar (XLM) и Solana (SOL): Какви са причините

септември 29, 2023 12:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Информираните инвеститори предпочитат VC Spectra (SPCT) пред Stellar (XLM) и Solana (SOL): Какви са причините

Информираните инвеститори предпочитат VC Spectra (SPCT) пред Stellar (XLM) и Solana (SOL). SPCT се покачва с 32% в условията на пазарен шок: Избирайте разумно!

IBM стартира захранваната от Stellar система за разплащания “Blockchain World Wire”. Междувременно сривът на FTX и Alameda Research оказа голямо влияние върху Solana (SOL).

Все пак инвеститорите гледат към VC Spectra (SPCT), след като тя успешно набра забележителните $2.4 милиона в своята частна сийд продажба.

Нека преминем през анализа на тези три монети и да разберем коя е най-добрата криптовалута за покупка!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) шокира пазара с 32% скок на цената

VC Spectra (SPCT), децентрализиран хедж фонд, инвестира средствата на своите инвеститори в нови потенциални стартъпи. Опитният екип на VC Spectra следи отблизо компаниите, в които се инвестира и намалява всички рискове.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


SPCT, родният токен на VC Spectra, е изграден върху блокчейна на Биткойн. SPCT е създаден по стандарт BRC-20 и има функционираща дефлационна система. VC Spectra (SPCT) шокира пазара с изключителния си растеж, дори когато състоянието на пазара беше мечо.

Цената на VC Spectra (SPCT) скочи от $0.025 на етап 2 до $0.033 на етап 3 от публичната предварителна продажба. В резултат на това експертите забелязаха 32% скок при VC Spectra (SPCT).

Освен това с наближаването на края на публичната предварителна продажба новите инвеститори ще постигнат 142.42% печалба, тъй като се очаква цената на токена да достигне $0.080 до края на предварителната продажба.

Анализаторите сега смятат VC Spectra (SPCT) за основен претендент за списъка на най-добрите криптовалути поради нейния изключителен растеж.

До края на публичната предварителна продажба се очаква SPCT да достигне $0.08, което ще доведе до забележителна печалба от 900% за инвеститорите в ранен етап, които са купили на цена от $0.008 на етап 1.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

IBM стартира блокчейн, базиран на Stellar (XLM)

Stellar XLM е един от водещите алткойни, които натрупаха печалба през 2023 г. По-конкретно, Stellar (XLM) нарастна със 129.5% през настоящата година.

Въпреки това, пътуването на Stellar (XLM) през 2023 г. не беше лишено от предизвикателства. Например, Stellar (XLM) имаше планове за стартиране на собствена децентрализирана борса. Стартирането се забави многократно и може би разочарова някои инвеститори.

Скоро след това обаче тенденцията се обърна. През септември 2023 г. IBM стартира захранваната от Stellar платежна система “Blockchain World Wire”. Според IBM продуктът работи, като замества банковите посредници, които обикновено са необходими за трансграничните плащания, с дигитални активи, изпращани по разпределена мрежа.

Подходящ ли е моментът да купите Stellar XLM? На фона на нарастващите новини за XLM, бъдещето на монетата е несигурно. Въз основа на текущите данни, общите нагласи за прогнозиране на цената на Stellar (XLM) са мечи, като пет индикатора за технически анализ сигнализират за бичи сигнали, а 27 – за мечи.

Дори ако биковете поемат контрола, прогнозите са, че Stellar XLM ще надхвърли $0.1142 до края на 2023 г. За справка, през септември тя се търгуваше около границата от $0.1125.

Въздействие на срива на FTX и Alameda Research върху Solana

Solana (SOL) е един от многото водещи алткойни, които отбелязаха рязък ръст през 2023 г. Цената на Solana (SOL) се е повишила със 175.1% през годината.

И все пак, според новините за SOL, мрежата на Solana (SOL) е преживяла множество прекъсвания през 2023 г. Това е нарушило работата на мрежата и е предизвикало разочарование сред потребителите. Тези прекъсвания може да са допринесли за изпадането на Solana (SOL) от топ 10 на алткойните.

Освен това мечият пазар на криптовалути не беше благосклонен към Solana (SOL), включително както към нейния собствен актив, така и към DeFi екосистемата.

В допълнение, в новините за SOL се посочва, че сривът на FTX и Alameda Research на 22 ноември 2022 г. пряко е предизвикал спада на цената на SOL.

Тези две компании бяха бичи поддръжници на мрежата и оттогава са свидетели на спада на Solana (SOL). Въпреки това SOL успя да се възстанови.

Добра инвестиция ли е Solana (SOL) през 2023 г.? На фона на многото новини – бъдещето на SOL е непредсказуемо. Въз основа на текущите данни общите нагласи за прогнозиране на цената на Solana са мечи, като един индикатор за технически анализ сигнализира бичи сигнали, а 27 – мечи.

И все пак някои крипто анализатори прогнозират, че до края на 2023 г. цената на SOL ще надхвърли $21, което е леко повишение спрямо септемврийското ниво от $19.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.