НАЧАЛО Прессъобщения

Индия проучва DOGE, BTCS и SOL за дигитално подписване на документи

август 29, 2023 17:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Индия проучва DOGE, BTCS и SOL за дигитално подписване на документи

Това, че индийците са едно от най-големите населения, които приемат крипто и дигитални активи, не е тайна сред общността.

Проучване на криптовалутите в Индия за дигитално подписване

Индийското правителство търси творчески идеи и търси разработчици, които могат да създадат сигурен уеб браузър с отличителни характеристики и усъвършенствани технологии. Те предлагат цена в брой от около $450,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Предизвикателството е да се създаде браузър, който позволява на хората да подписват документи с помощта на крипто токени. 

Предизвикателството се състои от три етапа:

Първи етап ще продължи два месеца и ще включва 18 награди. Вторият етап е прототипът, който ще продължи три месеца с осем награди, а последният етап ще продължи седем месеца с три награди. 

Желаните функции за уеб браузъра са съвместимост с iOS, Android и Desktop, филтриране на уеб страници, поддръжка на Web 3.1, вградена поддръжка на достъпността, дигитално подписване на документи с крипто токен като DOGE, BTCS и SOL, родителски контрол и възможност за използване на всички официални индийски езици.

Предизвикателството за създаване на дигитален подпис е началото на нещо голямо, а крайният срок за подаване на документи е 1 юли 2024 г.

Предимства на използването на криптовалути като DOGE, BTCs и SOL за дигитални подписи

Дигиталният подпис е сигурен начин за потвърждаване на автентичността на дигитални документи, съобщения и софтуер. Той е като дигитална или виртуална версия на саморъчния подпис, която гарантира, че информацията ви не може да бъде подправена. 

Сигурност

Дигиталните подписи работят с усъвършенствана технология, за да запазят информацията ви в безопасност.

Времеви печат

Часът на създаване е върху дигиталния документ, което го прави сигурна процедура, особено ако ще ви е необходима правна подкрепа.

Щадящ околната среда

Вече не се налага да сечем дървета, за да подписваме официални документи. С дигиталния подпис можете да се подписвате виртуално и да запазите дърветата за една по-добра екосистема.

Подписване на дигитални документи с DOGE, SOL и BTCS

Дигиталните документи ще бъдат достъпни не само с ETH и BTC. Криптоактивите, като DOGE, BTCS и SOL, също ще се представят добре, когато бъдат интегрирани.

DOGE

Това е уникална криптовалута. Dogecoin придоби популярност като алтернатива на Биткойн поради изключителните си характеристики и подкрепящата общност – Doge Army.

Dogecoin е известен с бързите транзакции и ниските такси за газ и има ограничено предлагане на токени. 

Крипто ентусиастите се чудят дали цената на DOGE някога ще се повиши, но това е криптовалута и има несигурност относно цената на монетите поради колебанията на крипто пазара.

SOL

Solana е най-добрият залог за разработчиците. Токенът не е предназначен само за транзакции. Solana е лесна за използване при изграждането на децентрализирани приложения, а SOL е родният токен на Solana.

BTCS

Bitcoin Spark е уникална алтернатива на Биткойн, тъй като решава най-големия проблем на блокчейн мрежата (високи такси за газ и бавна скорост на транзакциите).

Bitcoin Spark използва нова блокчейн технология, доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP) която спомага за ускоряване на транзакциите. Можете също така да добивате BTCS.

Добивът на BTCS е лесен за използване. Не е необходимо да се сдобивате със скъпо оборудване, преди да започнете, за разлика от добива на ETH и Биткойн.

Моделът “доказателство за процес” на Bitcoin Spark опростява целия процес на добив. 

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Bitcoin може да достигне $100,000 през 2024, Bitcoin BSC има 10х потенциал

Биткойн е може би най-известната и със сигурност най-голямата криптовалута щом се касае до пазарна капитализация. Към момента на писане на статията цената за един токен е почти $27,000.

септември 23, 2023 18:30 3 мин. четене

Bitcoin Spark набира над $2 милиона по време на ICO събитието, може ли Shiba Inu да поддържа темпото?

Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, след като набра над $2 милиона по време на своето неотдавнашно ICO събитие.

септември 23, 2023 17:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.