НАЧАЛО Прессъобщения

Immutable се възстановява, ApeCoin спада, а обещаващата предварителна продажба на Watchvestor набира скорост

септември 6, 2023 16:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Immutable се възстановява, ApeCoin спада, а обещаващата предварителна продажба на Watchvestor набира скорост

Пазарът на криптовалути остава една от най-динамичните индустрии, като активите преживяват редица възходи и падения.

Неотдавнашното развитие на ApeCoin (APE), Immutable X (IMX) и Watchvestor (WVTR) извади това наяве. Докато ApeCoin се бори, Immutable и Watchvestor привлякоха интереса както на инвеститорите, така и на ентусиастите.

Инвестирайте в Rolex, Patek Phillippe, Richard Mille и AP само за $10

Несигурност, тъй като стойността на ApeCoin спада до нови дъна

Въпреки ранните очаквания за потенциала на ApeCoin (APE), тазгодишните резултати са разочароващи. Стойността на ApeCoin на общността Bored Ape Yacht Club (BAYC), е в низходяща тенденция от януари насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Неотдавнашният спад на целия пазар принуди цената на Apecoin да достигне най-ниското си ниво, регистрирано някога. Спадът в търсенето на незаменяеми токени (NFT), което през 2023 г. спадна с 95%, е основната причина за спада на цената на Apecoin. 

За да ограничат загубите и да проучат по-перспективни криптовалути, инвеститорите в момента ликвидират притежаваните от тях ApeCoin токени, което допълнително повлия на стойността на монетата.

Фазата на тестовата мрежа на Immutable (IMX) zkEVM набира скорост 

Изглежда, че Immutable X (IMX) е на път към силно възстановяване, подхранвано от нарастващото търсене на NFT. Пазарът на Immutable предлага неограничена мащабируемост, ускорява обработката на транзакциите и намалява разходите за газ, което го прави предпочитано място за търговия с NFT.

Проектът наскоро стартира тестова мрежа за мрежата с нулеви познания (ZK) Ethereum Virtual Machine (zkEVM). Въпреки че се намира в тестнет, повече от 20 игрални компании си сътрудничат с Immutable, за да подкрепят старта. 

Тъй като тестнетът zkEVM набира скорост в Immutable, токена IMX тръгна по бичи път, търсейки да възстанови предишните си върхове. Намирайки подкрепа на нивото около $0.5800, цената на Immutable може да се стреми да продължи ралито си през следващите седмици. 

Обещаващата предварителна продажба на Watchvestor (WVTR) набира скорост

От мечия пазар вниманието на крипто общността се насочи към предварителната продажба на Watchvestor (WVTR). Този нов проект предлага на инвеститорите възможност да се включат в новаторска екосистема.

Watchvestor съчетава луксозни часовници, блокчейн и NFT в опит да революционизира индустрията за луксозни часовници. Пазарът ще използва модел на частична собственост, за да позволи на участниците да инвестират в луксозни марки като Invest in Rolex, Patek Phillippe, Richard Mille и AP само за $10.

Токенът Watchvestor (WVTR) е двигателят, който захранва управлението, участието в общността и производството на пасивни доходи чрез стейкинг.

Притежателите на WVTR токени имат думата за това как ще се развива платформата и получават специален достъп до събития и възможности за обучение. 

За ранните инвеститори, които целят да увеличат потенциалните си печалби, периодът на предварителна продажба предлага стратегическа входна точка. В момента цената на Watchvestor се търгува на ниво от $0.03, като прогнозите са, че до края на годината тя ще се повиши до $0.35. 

Научете повече за предварителната продажба на Watchvestor (WVTR) днес:

Уебсайт: https://watchvestor.com/
Общност в Telegram: https://t.me/WatchvestorOfficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.