НАЧАЛО Други

Имение oт 17-ти век на блокчейн търг

МАЙ. 26, 2018 10:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Имение oт 17-ти век на блокчейн търг

Италианско имение от 17-ти век се търгува на блокчейн, което може да бъде основно приложение в реалния свят на зараждащата се технология.

 


Посредническата агенция за недвижими имоти в Бевърли Хилс, Hilton Hyland си партнира с блокчейн startup-а Propy за търг имение, построена между 1580 и 1616.

Паметникът на ЮНЕСКО е проектиран от архитекта Джакомо Дела Порта преди смъртта му в началото на 1600-те и в момента се оценява на 42 млн. Долара, а заинтересованите страни могат да кандидатстват за това могат да наддават с фиатни или криптовалути до 28-ми юни, съобщи Наталия Караянева.

Караянева заяви пред CoinDesk, че търгът е уникална възможност да се регистрира продажбата на историческа сграда на блокада, като се има предвид, че повечето блокхенни проекти все още са в тестовата фаза, включително проекти за недвижими имоти.

Тя добави:

"Това е истинско приложение на технологията в реалния бизнес. Това не е тест за прехвърляне на стойност от няколко долара или съмнителни цифрови колекционери, а сделка с няколко милиона долара, при която липсата на прозрачност може да доведе до значително по-лошо сделка за инвеститора или продавача."

Тя се надява да види повече сделки с недвижими имоти, регистрирани на блокчейн, като отбелязва, че сигурността и неизменното записване зад технологията могат да успокоят купувачите, че не рискуват средствата си. Тя също така вярва, че блокчейн технологията може да направи процеса на закупуване на сгради по-ефективен чрез автоматизиране на сделките с имоти, което ще намали таксите и ще даде на собствениците на жилища начин да докажат своите права на собственост.

"Процесът на закупуване на недвижими имоти днес е непрозрачен и несигурен дори и в САЩ. Механизмът за офериране при предлагането на оферти на сляпо е много манипулативен. Ето защо е важно не само да се автоматизират плащанията и записите за собственост ... но също така да автоматизира търга и предлаганите механизми", каза Караянева.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света