НАЧАЛО Други

Видео демо на децентрализирания обмен на Binance

декември 6, 2018 16:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Видео демо на децентрализирания обмен на Binance

Binance, най-големият в крипто обмен в света, пусна демонстрационно видео на децентрализирания си обмен, наречен Binance DEX, преди пускането му в началото на 2019 г.

Видеото демонстрира търговския интерфейс, уеб крипто портфейла и изследователя за Binance Chain.

Според видеото, Binance DEX ще има много подобен интерфейс на съществуващия централизиран обмен с някои допълнителни функции. Например, той включва опция за генериране на съставена от 24 думи мнемонична фраза за частни ключове на потребителите, раздел баланс, за да информира потребителите за състоянието на техните сметки и „икона на потребителя“ в навигационната лента, която показва индивидуален адреси на портфейли.

С блокчейн изследователя, потребителите могат да търсят отделен блок и да разглеждат транзакции, включени в конкретен блок.

Binance DEX е изграден върху Binance Chain, който беше представен през март тази година и има за цел да предложи „ниска латентност, висока производителност и децентрализирано съхранение на средства“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене