НАЧАЛО Прессъобщения

Икономист твърди, че алткойните са готови за „летящ“ еуфоричен бичи цикъл – 5 от най-добрите избора на експертите за потенциално огромни печалби

11.06.2024 9:25 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Икономист твърди, че алткойните са готови за „летящ“ еуфоричен бичи цикъл – 5 от най-добрите избора на експертите за потенциално огромни печалби

Популярният икономист Хенрик Зеберг заяви, че алткойн пазарът се подготвя за голям параболичен скок до нови върхове, преди световната икономика да стане свидетел на рецесия.

Според Зеберг през следващите няколко месеца ще се развие еуфория, която ще изпрати алткойните към високи цени.
Икономистът сподели графика, която прогнозира, че TOTAL-ETH-BTC, който в момента на публикуването ѝ се оценява на $662.75 милиарда, ще се увеличи до максимална стойност от $1.83 трилиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въз основа на тази прогноза се очаква много алткойни да се издигнат до нови исторически върхове (ATH) през тази година.

Мега алткойн сезонът беше потвърден и от други анализатори

Зебърг не е единственият пазарен анализатор, който сподели много оптимистични прогнози за предстоящия алткойн сезон. Бенджамин Коуен прогнозира сериозен алтсезон, като написа, че през „юни 2019 г. двойките #ALT / #BTC капитулираха до рейндж дъната точно преди Фед да намали лихвените проценти“.

Тъй като през юни 2024 г. пазарът ще се намира на много подобно място, анализаторът очаква много от водещите алткойни да започнат нов голям бичи скок. Майкъл ван де Поуп сподели подобни настроения, като заяви, че „очаква бичи пробив, който да се случи през следващата седмица“.

Тъй като много водещи експерти споделят същите нагласи, доста инвеститори сега се стремят да се позиционират, търсейки най-добрите алткойни, които да купят за максимална възвръщаемост, докато навлизаме в исторически алткойн сезон. Някои от имената, които се появиха, са Ethereum, Angry Pepe Fork, Floki, Ripple и Toncoin.

Най-добрите алткойни, в които да насочите внимание по време на еуфоричния бичи период

Както при всеки бичи пазар, по-голямата част от алткойн пазара може да регистрира определено ниво на увеличение на цените, но по-долу са посочени най-добрите алткойни, в които да инвестирате за най-големи печалби.

Angry Pepe Fork (APORK)

Angry Pepe Fork (APORK) е нов проект, който набра популярност заради това, че вдъхна нов живот в пространството на меме монетите. Някои анализатори разглеждат APORK като една от най-добрите монети, в които да насочите вниманието си в очакване на 50Х печалби през следващия алткойн сезон, заради неговата нова MemeFi екосистема, смесица от меме монети и DeFi.

Този нов проект се счита за бъдещето на пространството на меме монетите заради своята „Завладей, за да спечелиш (Conquer To Earn)“ система. Целта на „Conquer To Earn“ е да премахне от пазара зомби монети, които нямат никаква полза, и да утвърди APORK като доминираща сила. Общността на проекта, известна като Angry Pepe Fork Army, ще помогне значително за растежа на APORK при постигането на тази цел.

Притежателите на токени APORK ще получават по-висока APY за стейкинг, тъй като от пазара се премахват повече зомби монети. Поради този уникален случай на употреба Angry Pepe Fork е класиран като един от най-обещаващите алткойни за генериране на пасивен доход.

Поради функционалността и печалбите, които ще генерира за потребителите, пазарните специалисти смятат, че APORK може да бъде един от по-популярните проекти в мрежата Solana. Понастоящем APORK се оценява само на $0.014 в първия кръг на предварителна продажба. Сега инвеститорите имат възможност да се присъединят към APORK по-рано, за да търсят най-голяма печалба от предстоящия алткойн сезон.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork

Ethereum (ETH)

Макар че Ethereum (ETH) остава безспорен лидер на алткойн пазара, именно скорошното одобрение на спот ETF направи пазарните експерти изключително оптимистични. Още преди началото на търговията с ETF институционалните пари се вляха в Ethereum.
Али Мартинез наскоро съобщи, че броят на адресите, притежаващи над 10,000 ETH, се е увеличил с 3% за три седмици. Тази масова вълна на натрупване от инвеститори с дълбоки джобове е индикация за това, което предстои. Standard Chartered прогнозира, че цената на Ethereum може да се повиши от диапазона си от $3,600 и да достигне връх над $8,000, което го прави един от най-добрите алткойни за наблюдение в момента.

Floki (FLOKI)

На пазара на алткойни Floki (FLOKI) е една от открояващите се монети, като се е покачила с над 650% от началото на годината. В допълнение към силната му техническа сила, търговец, познат като Immortal заяви, че въз основа на анализа Floki е готов за още една вълна на ускорение.

Според анализа, споделен от Immortal, цената на Floki може да се повиши от сегашния си диапазон и да постави нов АТН до $0.000600. Подобно на Ethereum, Floki получи подкрепа от страна на инвеститорите. DWF Labs наскоро инвестира $12 милиона в закупуването на Floki токени. Това подкрепя твърденията, че FLOKI може да бъде един от най-добрите алткойни през предстоящия алтсезон.

XRP

Въпреки че XRP изпитваше затруднения през по-голямата част от 2024 г., много пазарни експерти са положително настроени, че скоро нещата могат да се променят. Една от основните причини за това се основава на надеждата, че през този алткойн сезон ще бъдат одобрени XRP ETF. Друга причина е приключването на делото SEC срещу Ripple, което продължи повече от три години.

С одобрението на ETF-ите за Ethereum много експерти от бранша смятат, че Ripple ще излезе като победител в това дело, подготвяйки XRP за голям ценови скок. Въз основа на макропоглед, споделен от EGRAG Crypto, цената на XRP може да се увеличи повече от 10 пъти и да се покачи над $7 през този алткойн сезон.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) бележи силен ръст през цялата година. От началото на годината досега цената на Toncoin се е увеличила с повече от 200%. Благодарение на неотдавнашната вълна на приемане на криптовалути в платформата на социалната медия, много водещи пазарни експерти са оптимисти, че цената на алткойна може да се повиши още повече.
Метриките на веригата също предполагат, че цената на Toncoin може да продължи да се увеличава. Броят на активните адреси в мрежата на TON се е увеличил от около 50,000. в началото на май до над 75,000 през юни – 50% ръст на новите потребители, които взаимодействат с екосистемата. Също така предлагането на токени в обращение на TON постепенно се е увеличило от 1.9 милиарда в края на април до близо 2.3 милиарда.

Заключение

Анализите и прогнозите на много водещи фигури в крипто пространството потвърдиха, че може да сме на прага на един от най-големите алткойн сезони. Макар че по-голямата част от алткойн пазара ще регистрира печалби, най-интересните от тях, които трябва да се следят за най-големи печалби, са APORK, Ethereum, Floki, XRP и Toncoin.

Купете Angry Pepe Fork, преди цената му потенциално да скочи до небето


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Чисто новият крипто проект Pepe Unchained събира $200,000 за часове. Дава 21,000% стейкинг награди

Чисто новият крипто проект Pepe Unchained събра $200,000 за часове и предлага впечатляващи 21,000% стейкинг награди в ранните етапи на предпродажбата си.

20.06.2024 16:10 2 мин. четене

Следващият голям проект: 3 токена, изградени на Етериум, които може да скочат в рамките на няколко седмици

Три токена на Етериум, а именно Rocket Pool (RPL), Ethereum Name Service (ENS) и RCO Finance (RCOF), привличат вниманието на инвеститорите.

20.06.2024 15:00 5 мин. четене

ETHSofia обяви впечатляващи лектори и награден фонд от $10,000 

Усилията на ETHSofia да създаде първото широкопрофилно крипто събитие в България получават все по-широка подкрепа.

20.06.2024 13:00 3 мин. четене

Искате ли да печелите пари лесно онлайн? Можете да изберете професионална платформа за облачен добив като MAR mining

В бързо развиващия се свят на криптовалутите простотата и доходността са от ключово значение. За начинаещите, които търсят атрактивен вариант за получаване на стабилен доход с минимални усилия, облачният добив предлага привлекателна алтернатива.

20.06.2024 11:42 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.