НАЧАЛО Други

Сегашният пазар е възможност за закупуване от страна на рисковите капиталисти

февруари 2, 2019 15:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сегашният пазар е възможност за закупуване от страна на рисковите капиталисти

Шортването в дългосрочна перспектива е по-малко привлекателна опция, така че единственият вариант, който остава за рисковите капиталисти, е дълга позиция.

Хедж фондовете, които инвестират в крипто, сега започват да приличат повече на венчър капиталисти (VC), тъй като ICO пазарът ще бъде заменен от различна форма на инвестиция.

Според Bloomberg има няколко VCs, които разглеждат дълги позиции. Polychain Capital, например, току-що събра $ 175 милиона за седемгодишен фонд. Arca Funds обмисля закупуването на крипто-проекти в трудно положение, както обясни партньорът и портфолио мениджърът Джеф Дорман:

Ще има много възможности в затрудненото купуване и дори при активистко инвестиране. Често можете да закупите дори под паричната стойност на компанията.

Според проучване на Crypto Fund Research, през 2018 г. са пуснати около 125 рискови фонда, които предоставят капитал в замяна на дялово участие, в сравнение с 115 хедж фондове, действащи като инвеститори.

Много от тези рискови хедж фондове са фокусирани върху придобиването на силно намалени Прости споразумения за бъдещи токени (SAFT) от проекти, които планират да издават монети при стартиране. Pantera Capital Management очаква повече компании да набират капитал по този начин, тъй като собственият му фонд инвестира в токени пред ICO.

2019 ще бъде годината, в която оцеляват само най-силните, но за разлика от 2018 г. възможностите за закупуване ще бъдат изобилни.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене