НАЧАЛО Други

Сегашният пазар е възможност за закупуване от страна на рисковите капиталисти

ФЕВ. 2, 2019 15:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Сегашният пазар е възможност за закупуване от страна на рисковите капиталисти

Шортването в дългосрочна перспектива е по-малко привлекателна опция, така че единственият вариант, който остава за рисковите капиталисти, е дълга позиция.


Хедж фондовете, които инвестират в крипто, сега започват да приличат повече на венчър капиталисти (VC), тъй като ICO пазарът ще бъде заменен от различна форма на инвестиция.

Според Bloomberg има няколко VCs, които разглеждат дълги позиции. Polychain Capital, например, току-що събра $ 175 милиона за седемгодишен фонд. Arca Funds обмисля закупуването на крипто-проекти в трудно положение, както обясни партньорът и портфолио мениджърът Джеф Дорман:

Ще има много възможности в затрудненото купуване и дори при активистко инвестиране. Често можете да закупите дори под паричната стойност на компанията.

Според проучване на Crypto Fund Research, през 2018 г. са пуснати около 125 рискови фонда, които предоставят капитал в замяна на дялово участие, в сравнение с 115 хедж фондове, действащи като инвеститори.

Много от тези рискови хедж фондове са фокусирани върху придобиването на силно намалени Прости споразумения за бъдещи токени (SAFT) от проекти, които планират да издават монети при стартиране. Pantera Capital Management очаква повече компании да набират капитал по този начин, тъй като собственият му фонд инвестира в токени пред ICO.

2019 ще бъде годината, в която оцеляват само най-силните, но за разлика от 2018 г. възможностите за закупуване ще бъдат изобилни.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света