НАЧАЛО Прессъобщения

HSBC вече ще приема ипотечни плащания в SHIB и DOGE! Everlodge революционизира таймшерите с новаторски подход

октомври 2, 2023 14:27 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
HSBC вече ще приема ипотечни плащания в SHIB и DOGE! Everlodge революционизира таймшерите с новаторски подход

Научете повече за нетрадиционния ход на HSBC да поддържа ипотечни плащания в Shiba Inu и Dogecoin и как Everlodge открива нови възможности в индустрията на временното ползване на собственост. 

В новаторски за банковия сектор ход HSBC започна да приема плащания в криптовалути. Известният британски банков гигант вече приема популярните меме монети Dogecoin и Shiba Inu. Междувременно Everlodge разтърсва пазара на таймшерите. Прочетете нататък, за да научите повече за тези най-нови крипто тенденции.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB) получава подкрепа от HSBC

Известният британски банков гигант скочи по-дълбоко в света на криптовалутите. В най-новия си ход правоимащите потребители не могат да извършват ипотечни плащания, използвайки монетата Shiba Inu. Този ход е част от сътрудничеството с FCF Pay.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Общността на Shiba Inu има още новини, които си заслужава да бъдат отбелязани. Интеграцията с FCF Pay означава, че SHIB вече може да се използва за плащане на сметки за соларни панели в Тексас. Въпреки увеличаването на приемането, цената на Shiba Inu остава до голяма степен меча.

През септември цената на Shiba Inu падна под подкрепата от $0.00000800 и остана под нея. Оттогава насам SHIB се колебае около диапазона от $0.00000700 и $0.000007300. Крипто аналитиците изразиха опасения, че без инерция цената на Shiba Inu може скоро да падне под 

$0.0000070.

Dogecoin (DOGE) също се радва на подкрепата на HSBC

Подобно на Shiba Inu, водещата meme монета също беше интегрирана в HSBC. Интеграцията на Dogecoin е част от плановете на банката да остане в челните редици на иновациите. Подобно на това, в общността на Dogecoin се наблюдава вълнение.

По време на чат с член на екипа на Dogecoin Илон Мъск подсказа за следващата голяма актуализация за X (Twitter). Мъск потвърди, че X скоро ще пенсионира иконата на птица, представляваща функцията “у дома” в приложението. В резултат на това членовете на общността на Dogecoin спекулират за интеграция за DOGE.

Въпреки това цената на Dogecoin остана до голяма степен на меча траектория, като наскоро спадна до нивото на подкрепа от $0.0600. Въпреки че подкрепата се задържа, DOGE все още виси малко над нея. Ако цената на Dogecoin спадне под $0.0600, може да стане така, че DOGE ще достигне дъно от $0.055.

Everlodge (ELDG) е на път да промени пазара на таймшери

Everlodge изгражда блокчейн пазар на имоти за пазара на таймшери. Подобно на традиционните таймшери, пазарът ще позволява частични инвестиции във ваканционни жилища, хотели и луксозни вили. Това обаче ще се извършва дигитално, като се използват фракционирани незаменяеми токени (NFT).

Екипът на Everlodge ще си сътрудничи с известни хотелски марки и разработчици на луксозни имоти, за да придобие тези активи. Избраните хотели, ваканционни жилища и луксозни вили ще бъдат дигитализирани, актовете и записите за собствеността им ще бъдат превърнати в NFT. След това тези незаменяеми токени ще бъдат регистрирани на пазара на имоти.

Тези единствени по рода си NFT, обезпечени с имоти, могат да бъдат разделени на по-малки фракции, което позволява на инвеститорите да разполагат с тях само с инвестиция на $100. 

Именно тази ниска цена на инвестицията ще преобрази пазара на таймшери, като го отвори за инвеститори, които не биха могли да си позволят високата цена на тези имоти.

Уникалният подход на Everlodge има способността да привлече тези инвеститори и да тласне проекта към превръщането му в “син чип” проект. 

Понастоящем проектът се намира в четвъртия етап на предварителна продажба, а неговият функционален токен се продава на цена от $0.019. Крипто експертите обаче прогнозират потенциално рали до $0.5 преди края на 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 22:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.