Home

Трендинг алткойни, водещи в крипто печалбите за юли

08.07.2024 14:30 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трендинг алткойни, водещи в крипто печалбите за юли

С повишената активност на алткойн пазара повечето токени отбелязаха колебания в цените, като някои от тях се покачиха, а други отбелязаха спад.

Сред едни от най-интересните токени за юли са Ethereum (ETH), Angry Pepe Fork (APORK), Dogwifhat (WIF), Solana (SOL) и Aptos (APT). Тези пет топ алткойна показаха устойчивост въпреки волатилността на пазара.

Въз основа на тяхното стремително пазарно представяне, напредък в развитието на мрежата и огромен потенциален растеж, експертите от индустрията вече са бичи настроени, като изтъкват, че тези алткойни ще нараснат през юли. Нека разберем защо!

Angry Pepe Fork (APORK): Една от най-интересните инвестиции за юли

Angry Pepe Fork привлича все по-голям интерес на по-широкия крипто пазар благодарение на революционния си модел “Conquer-to-Earn”. Подкрепена от мемe културата, ориентиран към общността подход и солидна реална функционалност, Angry Pepe е готова за огромен потенциал. Експертите, включително популярните инфлуенсъри CryptoXPromo, прогнозират бичи прогнози за алткойна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Те смятат, че Angry Pepe Fork е алткойнът, който трябва да се наблюдава на пазара. По същество платформата е приела система за възнаграждение, която има за цел да насърчи потребителите да обединят колективно усилията си за популяризиране на местния токен, като прогонят застоялите монети. Потребителите, които показват своята доблест и начнания в задвижването на меме проекта, получават допълнителни награди и признание от общността. Интересното е, че този ход гарантира, че платформата стимулира стабилна общност в екосистемата, тъй като засилва стойността на токена.

Angry Pepe Fork е изграден върху блокчейна на Solana, който обещава мащабируемост и високоскоростни транзакции, което го позиционира сред най-добрите криптовалути. Освен това неговата стейкинг система има гъвкави опции, които позволяват на всеки инвеститор да печели повече APY, независимо от неговата толерантност към риска.
Забележително е, че Angry Pepe Fork има предварително определени периоди на стейкинг между 30 и 90 дни.

С фиксирано предлагане на токени, ограничено до 1.9 милиарда, платформата Angry Pepe Fork може да изпита дефицит и натиск за покупки, което ще предизвика покачване на цените. По този начин експертите виждат, че цената на токена Angry Pepe Fork ще се повиши с 200% до края на предварителната продажба и с още 350%, след като бъде регистриран на големите борси. Това предоставя интригуващи възможности за ранните инвеститори да реализират по-голяма възвръщаемост. По този начин Angry Pepe Fork е най-добрата инвестиция в криптовалута през юли.

Биковете на Aptos остават оптимисти на фона на спада

Aptos е друг DeFi токен в центъра на вниманието. Блокчейнът, работещ чрез механизъм за доказателство за залог (Proof-of-Stake, PoS) от първи слой преживя масово приемане, което се дължи на уникалния му случай на употреба, който по същество решава реални потребителски проблеми. Нарастващият интерес се отрази в стойността на цената на APT.

Въпреки неотдавнашния низходящ тренд, техническият ѝ анализ показва потенциално възстановяване на цената, тъй като биковете се опитват да поемат контрола върху пазара. В момента цената на Aptos се колебае около горното критично ниво. Ако цената пробие тази точка, това ще предизвика вълнообразен ефект, който може да покачи стойността на алткойна до около $8.

Това представлява входна точка за инвеститорите, които могат да купят по време на спада в цените на Aptos за по-голяма възвръщаемост през следващите месеци. С тази гледна точка алткойнът Aptos е сред най-интересните криптовалути, в които да насочите внимание.

Може ли цената на Ethereum да достигне $3,500 прескочи отново?

Цената на Ethereum е в низходящ тренд и може да се задържи на границата от $3,000, ако по-широките негативни настроения се запазят. Неотдавнашният низходящ тренд може да се отдаде на намаляващия инвеститорски интерес на фона на по-широката пазарна разпродажба, предизвикана от актуализациите относно изплащането на BTC от Mt. Gox.

Забележително е, че ако цената се подържи под $3,000 би повлиял на настроенията на инвеститорите, тъй като алткойнът за дълго се търгуваше над границата от $3,500. Спад под това критично ниво би разколебал допълнително доверието на инвеститорите, особено сред индивидуалните инвеститори, които биха могли да възприемат спада като отражение на продължителна меча фаза.

С оглед на това експертите са предпазливо оптимистично настроени към алткойна, като съветват инвеститорите да хеджират лонг позициите си с обещаващи монети като Angry Pepe Fork, за да намалят рисковете в краткосрочен план. Във всеки случай, ако регистрира приток на инвеститорски средства във всеки един момент, това може да позиционира алткойна сред най-добрите монети за покупка в момента.

Solana ETF може да предизвика нова златна ера на крипто пазара

След информацията, че Solana е кандидат за инвестиционно предлагане наред с утвърдените Bitcoin и Ethereum, няколко институционални инвеститори, включително 21Shares и VanEck, по-рано подадоха заявление за спот борсово търгувани фондове.

Двамата мениджъри на активи повториха, че стабилната производителност на алткойна, инфраструктурата и способността му да приема огромни транзакции при достъпни такси са причините, които са ги подтикнали да подадат заявление за разрешение от Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ. С бичите новини за Solana алткойнът успя да регистрира кратко рали, но се върна към мечите си пътища, което се дължи на по-широките пазарни сътресения.

Въпреки настоящия низходящ тренд експертите направиха смели прогнози за цената на Solana, като някои от тях предполагат, че алткойнът може скоро да достигне $200. Ако Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ одобри ETF Solana, това може да предизвика златна ера на пазара на криптовалути. Следователно това прави монетата Solana сред най-интересните алткойни, които да купите и задържите за неопределено време.

dogwifhat (WIF) изпитва засилен натиск от продажби

Цената на базираната на Solana меме монета dogwifhat се намира в червената зона, което се дължи на по-широкия пазарен натиск за продажби. Според туит в X на компанията за анализ на веригата Lookonchain неизвестен кит на WIF е изпратил в Bybit 900,000 токена dogwifhat на стойност около $1.64 милиона. Същият крипто кит обаче притежава WIF токени на стойност около $1.76 милиона.
След тази разпродажба цената на dogwifhat се понижи. Друга причина за този спад на цената на алткойна може да бъде масовият спад на цените на други меме монети, базирани на Solana, и актуализацията за изплащането на BTC от Mt.Gox.

Въпреки мечите настроения, техническите му индикатори сигнализират за бичи пробив, предоставяйки интригуваща възможност за закупуване по време на спада за по-голяма възвръщаемост. С тази гледна точка монетата dogwifhat е още един алткойн, който трябва да се наблюдава в следващия бичи цикъл.

Кой алткойн е готов за огромни печалби?

Краткосрочните инвеститори може да не намират dogwifhat, Solana, Ethereum и Aptos за привлекателни. Въпреки това, със забележителния крайъгълен камък – събирането на над $195,000 приходи от предварителна продажба – цената на Angry Pepe Fork може да е готова да скочи във всеки един момент. Освен това, с очакваното увеличение на цената по време на ICO етапа, Angry Pepe Fork е една от най-интересните криптовалути, които да следите сега за потенциална възвръщаемост.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.