НАЧАЛО Биткойн

HashFlare спира услугите свързани с копаене на Биткойн

юли 23, 2018 10:28 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
HashFlare спира услугите свързани с копаене на Биткойн

HashFlare e компания предлагаща услуги свързани с cloud копаенето на криптовалути. Тя прекрати услугите свързани с Биткойн. Платформата също така прекрати всички свързани договори за добив на BTC, като се позовава на липсата на рентабилност в експлоатация.

HashFlare, обяви решението си да прекрати копаенето на BTC чрез изявление във facebook страницата на компанията. Част от изявлението гласи:

Направихме всички възможни усилия, за да разрешим възникналия проблем – например, разгледахме редица технически решения, които биха ни позволили да намалим разходите, свързани с поддръжката и електричеството. Въпреки това, поради общата нестабилност на пазара, предприетите от нас действия не могат да повлияят съществено на настоящата ситуация.

Според HashFlare, изплащанията на потребителите са били по-ниски от таксите за поддръжка в продължение на 28 последователни дни. По този начин платформата няма друг избор, освен да прекрати въпросната услуга. Този ход се основава на клауза в Общите условия на платформата.

HashFlare обаче заяви, че те са отворени за възобновяване на услугата в бъдеще, ако и когато цената на Биткойн се стабилизира. През април, анализатори от Morgan Stanley заявиха, че копачите на Биткойн ще работят на загуба, ако цената на BTC падне под $ 8,600. BTC последно се търгуваше над $ 8,600, в средата на май 2018 г.

Преди да обяви прекратяването на договора си за добив на Биткойн, HashFlare въведе нови протоколи за разкриване на нови клиенти (КИК) и борба с изпирането на пари (AML), които ограничават способността на непроверените клиенти да изтеглят средствата си. Повечето от клиентите са недоволни от предприетите решения. В следствие на това, много потребители разполагат със средства, които не могат да бъдат изтеглени.

Освен Биткойн, HashFlare също предлага cloud услуги за копаене на други криптовалути, като Litecoin и Ethereum.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене