НАЧАЛО Прессъобщения

Халвингът на Биткойн би могъл да доведе до нов исторически връх, XRP и KangaMoon (KANG) биха могли да тръгнат нагоре заедно с крипто пазара

04.02.2024 9:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Халвингът на Биткойн би могъл да доведе до нов исторически връх, XRP и KangaMoon (KANG) биха могли да тръгнат нагоре заедно с крипто пазара

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн може да катализира нов исторически връх, като XRP и KangaMoon (KANG) са готови да тръгнат нагоре с крипто пазара.

  • Проучване разкри, че 84% от инвеститорите очакват Биткойн да формира нов исторически връх след халвингът му.
  • Броят на притежателите на XRP надхвърли 5 милиона за първи път, което предизвика бичи прогнози.
  • С единствената по рода си SocialFi инфраструктура анализаторите очакват KangaMoon да нарасне до 100х през 2024 г.

Вълнението се завръща в крипто пространството, тъй като пазарът възвръща бичия си импулс. С увеличаването на цените в посока към халвингът на Биткойн, инвеститорите очакват нов исторически връх от водещата криптовалута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В други новини, XRP и KangaMoon (KANG) се очертават като топ алткойните, които трябва да се наблюдават през 2024 г. Прочетете нататък, за да откриете какво биха могли да означават тези тенденции за инвеститорите.

Биткойн (BTC) може да формира нов АТХ след намаляването му наполовина

След по-малко от 100 дни Биткойн (BTC) ще преживее четвъртото си халвинг събитие в историята. Неотдавнашно пазарно проучване, проведено сред близо 10,000 инвеститори в криптовалути, установи, че мнозинството от тях очакват Биткойн да достигне нови исторически върхове след очакваното през април 2024 г. халвинг събитие.

Биткойн регистрира своя АТХ от $69,044 през ноември 2021 г. и има почти всеобщо съгласие, че през 2024 г. е възможно да достигне $100,000. Като се имат предвид историческите му бичи тенденции след халвинга, има вероятност това да се случи, правейки BTC една от най-добрите монети, в които да насочите вниманието си в момента.

KangaMoon (KANG) може да реализира параболично покачване през 2024 г.

Обикновено бичият пазар на Биткойн означава рали за останалата част от крипто пазара. Един от алткойните, които може да са готови да се възползват максимално от тази тенденция, е KangaMoon (KANG).

Уникалността на този нов DeFi проект привлече голямо внимание от страна на крипто инвеститорите и ентусиастите.

KangaMoon е сочена като следващата топ меме монета поради уникалната си комбинация от елементи на социалната фантастика и play-2-earn. Като SocialFi проект KangaMoon е съсредоточен около своята общност, тъй като се стреми да изгради екосистема от привърженици на меме монети.

Основната цел на проекта е да създаде силна общност, в която членовете да имат възможност да участват в изпълнени със забавления дейности и състезания, като същевременно печелят награди и призове. Експертите смятат, че тя има потенциала да се превърне в следващата голяма меме монета заради функционалността, която притежава.

Ето защо те прогнозират, че токенът KANG може да се покачи до 100х през 2024 г. на бичия пазар. Инвеститорите имат чудесна възможност да купят KANG евтино, преди проектът да бъде стартиран. Сега, когато се търгува само за $0.005 за монета, KANG се бори да се нареди сред най-добрите алткойни, които да наблюдавате през 2024 г.

XRP адресите достигат нови висоти

XRP е един от алткойните, които набират бичи импулс. Анализът на данните на веригата на Santiment разкри рекорден брой XRP портфейли, които притежават повече от нула монети, надхвърляйки 5 милиона за първи път в историята на XRP.

Това е изумителен 104% ръст на XRP адресите през последните три години, което показва силен интерес от страна на богати инвеститори. Много тях очакват цената на монетата да се повиши през 2024 г. Един от познатите анализатори, XforceGlobal, сподели, че XRP е пробил многогодишен мечи модел, който може да доведе до достигане на $10 през 2024 г.

Заключителни мисли

Халвинг събитието на Биткойн може да създаде много бича година за останалата част от крипто пазара. Докато XRP може да отбележи значителни печалби, KangaMoon изглежда ще се представи по-добре от останалата част от пазара. Тъй като експертите вече прогнозират 100х скок на цената, тя има огромен шанс да се нареди сред най-добрите монети, в които да насочите вниманието си сега.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.