НАЧАЛО Прессъобщения

Хайпът около Биткойн ETF може да задвижи следващият бичи пазар; Етериум и нов алткойн записват огромни притоци

ноември 7, 2023 12:04 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Хайпът около Биткойн ETF може да задвижи следващият бичи пазар; Етериум и нов алткойн записват огромни притоци

Пазарът на криптовалути записа един от най-големите си ръстове за 2023 г., тъй като през октомври се появиха съобщения, касаещи спот Биткойн ETF-ите. Сега анализаторите прогнозират, че спот ETF-ите може да задвижат следващия бичи пазар.

В други новини Етериум и нов алткойн регистрираха рязък приток на инвестиции. Нека се потопим в дълбочина в тези вълнуващи крипто тенденции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Хайпът за спот Биткойн ETF ще подхрани следващия бичи пазар на BTC

Криптопазарът излезе от консолидацията, когато през октомври се появиха слухове за спот Биткойн ETF. Експерти от индустрията съобщиха, че ETF за Биткойн може да бъде одобрен преди края на 2023 г. или през първото тримесечие на 2024 г. Освен това цената на Биткойн се покачи над $35,000 за първи път от май 2022 г. насам.

Съобщава се, че Хонконг обмисля да разреши на инвеститорите на дребно да купуват спот фондове за криптовалути, търгувани на борсата (ETF). Анализаторите смятат, че въвеждането на спот ETF ще разпали следващия бичи пазар, като се имат предвид тези обещаващи развития. Следователно повечето очаквания за цената на Биткойн са бичи.

Един от водещите анализатори, Matrixport, прогнозира, че цената на Биткойн ще достигне $45,000 до януари. Компанията BitQuant изрази по-оптимистична прогноза, като прогнозира, че Биткойн може да се покачи до нов исторически връх от $250,000 преди халвинг събитието си през април 2024 г.

Притокът на институционални инвестиции в Етериум достигна нови върхове

През 2023 г. Етериум изпитваше затруднения с институционалните инвестиции, като инвеститорите се насочиха към Solana. Тенденциите обаче са се променили въз основа на последния доклад на CoinShare. Докладът показва, че монетата Етериум е регистрирала $17.5 милиона – най-високият седмичен приток от август 2022 г. насам.

Освен това активността на веригата на Етериум се е покачила до шестмесечен връх. Тези увеличения са свързани с нарастващата цена на криптовалутата Етериум. Наскоро ETH си възвърна нивото от $1,900, като спечели повече от 15% на месечната графика.

Прогнозите за цената на Етериум също са бичи настроени. Sporia прогнозира масивно увеличение на цената преди халвинга на Биткойн. Според Sporia цената на Етериум ще отбележи 799% увеличение в рамките на 4-годишен бичи пазар.

Защо Everlodge може да е задължителен за всеки инвеститор

Everlodge (ELDG) стана доста популярна в света на криптовалутите. Платформата създаде пазар, който да трансформира начина, по който се купуват и продават недвижими имоти.

Целта на проекта се върти около това да улесни хората да инвестират в недвижими имоти, използвайки блокчейн технологията. На традиционния пазар на имоти са необходими много пари за първоначална инвестиция. Everlodge промени това, като позволи на физическите лица да започнат да инвестират само със $100.

За да се постигне това, имоти като вили, хотели и къщи ще бъдат дигитализирани и издадени като NFT на пазара. След това те ще бъдат разделени на малки части или дялове, които повече хора ще могат да купуват лесно. Интересното е, че с нарастването на стойността на имота се увеличават и цените на NFT-тата.

Токенът ELDG е родния токен на екосистемата. Понастоящем той се оценява на $0.023 при предварителната му продажба. Тези, които купят този токен, ще получат награди, отстъпки и други предимства като VIP членство. Пазарните експерти дори прогнозираха, че може да достигне $0.38 преди края на годината или в началото на другата.

Посетете Everlodge

Присъединете се към общността на Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.