НАЧАЛО Прессъобщения

Grayscale стартира крипто тръстове за NEAR и Stacks, а следващият избор може да бъде този DeFi проект

27.05.2024 20:04 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Grayscale стартира крипто тръстове за NEAR и Stacks, а следващият избор може да бъде този DeFi проект

Научете как стартирането на NEAR и Stacks (STX) крипто тръстовете от Grayscale кара трейдърите да обърнат внимание на RCOF.

Grayscale се отличава със стратегическите си крипто ходове, така че крипто трейдърите смятат, че този DeFi проект – RCO Finance (RCOF), може да бъде следващият им избор за крипто тръст.

Grayscale инвестира усилено в крипто пазара, а наскоро SEC одобри заявлението на компанията за спот Ethereum ETF. Дружеството споделя сходни ценности с RCO Finance (RCOF), включително правенето на крипто активите по-достъпни за търговците по целия свят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това, DeFi проекта на RCO Finance (RCOF) превъзхожда Grayscale в предоставянето на потребителите на печеливши инвестиционни възможности.

Цената на NEAR Protocol (NEAR) и Stacks (STX) спада след обявяването на Grayscale Trust

След обявяването от Grayscale Investments на тръстовете за NEAR и Stacks (STX), цените на двете криптовалути спаднаха с повече от 4%. Движението на пазара обаче показва повишена търговска активност за притежателите на NEAR и STX.

Към момента на писане на статията (27 май) NEAR се търгува за $7.88, което отразаява 3.5% спад за последни 7 дни Пазарната капитализация на токена също показва повече от 1% намаление на стойността му до $8.5 милиарда.

RCO Finance (RCOF) може да се присъедини към инвеститорите на Stacks (STX) и NEAR Protocol

Въпреки волатилния пазар, инвеститорите могат да диверсифицират портфейлите си от Stacks (STX) и NEAR, използвайки RCO Finance (RCOF), една от най-новите платформи за DeFi търговия.

DeFi платформата на RCO Finance (RCOF) предлага стабилна и печеливша система за търговия. Потребителите могат да обменят криптоактивите си за традиционни инвестиционни опции, без да се притесняват за разходите при популярни компании за управление на активи като Grayscale.

Някои от опциите на платформата включват над 1,000 портфейлни опции, възможности за притежаване на акции в най-големите компании в света и стабилен поток от доходи под формата на дивиденти. Тази платформа за DeFi търговия ще подобри генерирането на доходи чрез управлявани от изкуствен интелект структурирани фондове като RCOF Growth Funds и YieldX Income Fund.

Чрез тези фондове инвеститорите ще подобрят растежа на портфейла си и потенциално могат да получат над 50% печалба от инвестициите си с течение на времето.

В сравнение с тръст фондове на Grayscale, най-добрата част е, че потребителите не трябва да се притесняват от регулаторните ограничения, които са обичайни за реалния фондов пазар. Купуването на американски акции в тази платформа за DeFi търговия започва с проста страница за регистрация.

Ако не сте запознати с екосистемата за търговия, DeFi проекта на RCO Finance (RCOF) предлага инструмент за AI търговия за ваше удобство.

Този инструмент използва усъвършенствано машинно обучение, за да анализира и идентифицира идеалните инвестиционни възможности. Той може също така да изпълнява самостоятелно инструкции за търговия.

Борете се за несравними печалби с предварителната продажба на RCO Finance (RCOF)

В момента токенът на RCO Finance (RCOF) се продава на цена от $0.0127. С над 7 милиона токена, продадени през последните няколко дни, потенциалните инвеститори могат да пропуснат този DeFi крипто проект, ако не действат бързо.

Ранните инвеститори в предварителната продажба ще получат различни предимства на токенизацията, включително намалени цени на токените, право на управление и гласуване при промени в рамките на проекта, 40% отстъпка от таксите за транзакции и тримесечни дивиденти директно в портфейлите си.

Размерът на дивидентите ще зависи от закупените токени, като минималната сума при закупуване на токени е $50. Трябва обаче да притежавате токени с минимална стойност от:

  • $50,000, за да получите дивидент от 1%.
  • $100,000, за да получите дивидент от 2%
  • $150,000, за да получите 3% дивидент
  • $200,000, за да получите дивидент от 4,5%.
  • $250,000, за да получите дивидент от 6%

Въпреки че токените на RCOF се продава тза по-малко от $1, притежателите смятат, че стойността му може да нарасне с повече от 100% на следващия етап от предварителната продажба. До евентуалното му листване стойността на токена може да надхвърли $1, отбелязвайки над 10,000% ръст и възвръщаемост на инвестициите.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:
Посетете предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.