НАЧАЛО Други

Grayscale е набрал около $330 милиона тази година

НОЕ. 3, 2018 11:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Grayscale е набрал около $330 милиона тази година


Най-новият отчет за инвестициите в цифровите активи на фирмата Greyscale Investments показва, че те все още се справят добре, въпреки спада на пазара през 2018 г.


В доклада се казва, че компанията е успяла да набере $81,1 милиона за третото тримесечие, $329,5 милиона за годината дотук.


По това време миналата година Grayscale успява да удари само $25,4 милиона, твърдят от CNBC.


През 2018 г. 59% от инвестициите идват от институционални инвеститори. Деветте криптовалути, предлагани от Grayscale, са само за институционални инвеститори.

Огромното мнозинство от другите клиенти на компанията са семейни бизнеси или лица с висока нетна стойност. Като цяло, клиентските активи на Grayscale сега възлизат на $1,5 милиарда.

В доклада за Grayscale се казва, че 73% от паричните потоци през третото тримесечие, са навлезнали в Bitcoin Investment Trust на компанията.

Източници съобщават за спада в началото на октомври на акциите на Bitcoin Investment Trust с 80% от края на 2017 г.

Grayscale отбеляза, как Bitcoin Investment Trust и XRP Investment Trust "генерират първaтa положителна тримесечнa възвръщаемост за продуктите на Grayscale през 2018 г."

В инвестиционния си доклад от юли 2018 г. фирмата заяви, че 63% от притока е към Bitcoin Investment Trust. По това време докладът коментира как "темпът на инвестиране в продуктите в Grayscale се е ускорил до ниво, което не сме виждали досега".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света