НАЧАЛО Прессъобщения

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

Докато Google Bard има несигурни, но положителни прогнози за цената на Cardano (ADA), през последните няколко седмици популярността на добива на Биткойн (BTC) намалява.

През цялото време един обещаващ DeFi проект завладява пазара и инвеститорите с отлични печалби и широко печеливша предварителна продажба. Collateral Network (COLT), платформа за кредитиране, се очаква да натрупа 3,500% печалби още докато е в предварителна продажба, което кара стотици инвеститори да се стичат към нея.

>>КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА<<


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Collateral Network ще донесе повече печалби от добива на Биткойн

Тъй като криптопазарът се бори и колебанията оставят инвеститорите в несигурност, Collateral Network предлага лъч светлина и глътка надежда със своя стабилен прогрес и невероятна полезност в реалния свят. 

Collateral Network е децентрализирана Web3 peer-to-peer платформа за кредитиране, за която се смята, че ще революционизира начина, по който вземаме и финансираме заеми. 

Причината, поради която много експерти смятат, че Collateral Network може да доведе до такава промяна, се дължи на реалната полезност на платформата и процеса на работа. 

Ето как работи тя: Да кажем, че се нуждаете от $20,000 и имате луксозен часовник, който стои наоколо. Е, благодарение на Collateral Network можете да използвате този часовник като обезпечение, вземайки заем срещу него.

>>КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА<<

COLT ще издаде 100% обезпечени NFT активи от часовника и ще го продаде на части (фракционирано кредитиране). Други инвеститори от Collateral Network ще могат да купуват фракции от тези NFT и да финансират заема. 

В замяна на това те ще получават фиксирани седмични лихвени плащания, което е вид пасивен доход за тях. След като заемът бъде изплатен, Collateral Network ще изгори NFT-то и ще изпрати часовника обратно към собственика.

В момента Collateral Network все още е в процес на публична предварителна продажба. Независимо от това, тя вече успя да отбележи 40% ръст и е посрещната с прогнози за 3,500% възвръщаемост, преди да се появи на борсите и 100-кратни печалби, след като това стане. 

Прогнозите на Google Bard за цената на Cardano са положителни, но несигурни

С размера на волатилността, с която се сблъсква Cardano през последните няколко месеца, не е изненадващо, че Google Bard също не е сигурен за бъдещето на монетата Cardano. AI прогнозира, че до 2023 г. цената на Cardano може да нарасне до $30 за токен.

Той обаче прогнозира също така, че Cardano може да се повиши само до $5-$10 за токен до същата година.

И така, какво се случва? AI също така спомена, че цената на токена Cardano до голяма степен зависи от по-широкия крипто климат и от успеха на бъдещите разработки на Cardano. Така че не може да каже със сигурност как ще се справи Cardano в бъдеще. 

>>КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА<<

Доходоносен ли е добивът на Биткойн?

Предложеният данък върху добива на Биткойн беше отменен, което накара миньорите да въздъхнат с облекчение. Освен това добивът на Биткойн вече е много по-екологичен, отколкото беше, като емисиите намаляха под прага от 300 г/кВтч.

И така, това очевидно доведе до леко повишение на цената на Биткойн (BTC), който в момента се търгува на $26,638, което представлява 0.78% увеличение на цената на Биткойн през последните 24 часа. 

Въпреки това, въпреки че при Биткойн се наблюдават някои положителни промени, добивът на Биткойн все още не е толкова печеливш, колкото хората си мислят. По този начин много инвеститори избират да инвестират в COLT, вместо да се занимават с добив на Биткойн. 

Научете повече за предварителната продажба на Collateral Network тук:

Уебсайт: https://www.collateralnetwork.io/
Предварителна продажба: https://presale.collateralnetwork.io/register
Телеграм: https://t.me/collateralnwk
Twitter: https://twitter.com/Collateralnwk


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.