НАЧАЛО Прессъобщения

Google Bard посочи Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) и Pomerdoge (POMD) като най-желаните токени през 2023 – научете защо

септември 13, 2023 15:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Bard посочи Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) и Pomerdoge (POMD) като най-желаните токени през 2023 – научете защо

При постоянно появяващите се нови токени може да се окаже предизвикателство да се определи кои от тях са най-обещаващите избори.

Google Bard, AI чатбот, наскоро направи някои интригуващи избори за най-желаните токени през 2023 г. Сред тези избори са Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) и сравнително новият и вълнуващ Pomerdoge (POMD).

Потопете се в причините, поради които Google Bard е бичи настроен към тези токени, и с какво се отличават те в крипто сектора.

Резюме

  • Виталик Бутерин прави смела прогноза за нода на Ethereum
  • Китовите транзакции с Shiba Inu рязко нарастват
  • Pomerdoge ще представи вълнуваща нова P2E игра

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Ethereum (ETH): Крипто гигант

Ethereum (ETH), често наричан кралят на смарт договорите, неизменно остава в челните редици на блокчейн технологията. Според Google Bard това, което отличава Ethereum, е способността му да улеснява създаването на dApps и смарт договори.

По този начин тя се превръща в платформата за разработчици и проекти, които искат да изграждат в децентрализираното пространство.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В неотдавнашните новини за Етериум неговият съосновател Виталик Бутерин направи убедителна прогноза, че пълноценните нодове на мрежата могат да станат леки. Следователно в бъдеще тя потенциално би могла да работи на мобилни устройства.

Според Google Bard тези развития правят Ethereum вълнуващ токен. Освен това пазарните анализатори прогнозират, че до декември 2023 г. цената на Ethereum може да достигне $2,335.

Shiba Inu (SHIB): Конкурентна меме монета

Shiba Inu (SHIB) е мемори монета, която привлече значително внимание поради своя общностен характер.

Неотдавнашните данни от IntoTheBlock сочат значителен скок на китовите транзакции в екосистемата на Shiba Inu, които скочиха от 13 на 74. Това изумително 500% увеличение на големите транзакции показва нарастващия интерес и активност около Shiba Inu.

Според Google Bard, със своята постоянно разширяваща се екосистема и висока ангажираност на общността, Shiba Inu изглежда е на траектория, която може да доведе до значителни дългосрочни печалби. Също така експертите в областта прогнозират, че скоро монетата Shiba Inu ще отбележи рязък ръст. Всъщност те предвиждат цената на Shiba Inu да достигне $0.00001078 в рамките на четвъртото тримесечие на 2023 г.

Pomerdoge (POMD): предстоящ “син чип” токен

Pomerdoge (POMD) е нов токен на крипто сцената, но създава вълнение със своята иновативна “Play-to-Earn” игра. Според Google Bard този уникален проект съчетава игри, NFT и жизнена общност, създавайки привлекателна екосистема за крипто ентусиастите.

Когато се впуснете в своето гейминг пътешествие, ще имате възможност да изградите своя герой до елитно ниво и да създавате персонализирани предмети за своя аватар. В резултат на това подобрявате преживяването си в игрите.

За колекционерите и любителите на криптовалутите Pomerdoge предлага колекция от 7,777 NFT. Макар че спецификата на ползите от притежаването на тези NFT е забулена в мистерия до наближаването на старта, те добавят вълнуващ слой рядкост към екосистемата на Pomerdoge. За да получите достъп до тази ексклузивна NFT колекция, трябва да притежавате POMD токени.

Понастоящем един POMD токен струва само $0.014, тъй като се намира в първата фаза на предварителната продажба. Според Google Bard търсенето е голямо, тъй като досега са набрани над $1 милиона. Поради всички тези причини експертите предвиждат, че POMD ще нарасне с 20х преди края на предварителната продажба. Благодарение на ниската си пазарна капитализация този потенциален “син чип” токен може да се издигне по-бързо от Shiba Inu и Ethereum.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.