НАЧАЛО Прессъобщения

Голям ръст: 5 алткойна с импулс за 20Х печалби

17.03.2024 13:12 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голям ръст: 5 алткойна с импулс за 20Х печалби

По време на неотдавнашните бурни пазарни събития Биткойн спадна рязко, което доведе до ликвидиране на стойност над $661 милиона за един ден.

И все пак, на фона на този хаос, някои алткойни не се поддават на гравитацията. Тази статия обръща внимание на аутсайдерите в света на криптовалутите, показвайки потенциала за значителни печалби дори когато крипто кралят се срине.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализът представя разтърсващо напомняне за независимата сила и възможностите за доходност в разнообразните инвестиции в криптовалути.

Предварителната продажба на BlastUP достигна $2 милиона: В очакване на следващият голям проект в крипто сектора

BlastUP, първият launchpad (стартова платформа за децентрализирани приложения) на Blast, наскоро направи фурор в света на криптовалутите със своя главозамайващ дебют, набирайки $2 милиона за едва няколко седмици. Броят на ранните инвеститори, които са разпознали високия потенциал на BlastUP, нараства с бързо темпо.

BlastUP се бори да постигне успех, планирайки да даде възможност на Web3 инструментите и AI иновациите за бързо и качествено стартиране на приложения. Проектът предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея.

В момента BlastUP провежда етап 4 на предварителната си продажба, като предлага токени BlastUP на най-ниска цена. Закупувайки тези токени сега на цена от $0.055, получавате голяма отстъпка от 45%, тъй като цената, на която ще бъде листнат токена, е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на BlastUP токени могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства от продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност да печелят доходи чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си launchpad за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти, пригодени за стартъп екипи, и създаване на пазар за общността.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да си осигурите ранни ползи <<

Потенциалното издигане на Near Protocol на фона на шума от конференцията за ИИ на Nvidia

Участието на Near Protocol в AI конференцията на Nvidia може да се окаже ползотворно, като предизвика значителен интерес към токена. Настоящата цена се намира удобно над второто ниво на съпротива от $5.11 и най-близката съпротива от $4.49. С благоприятна MACD препоръка за покупка, по-нататъшен възходящ тренд може да не е изключен през следващите седмици или дори месеци.

Въпреки този оптимизъм е разумно да помним, че ситуацията може бързо да се промени. Цената на NEAR се колебае над десетдневната проста пълзяща средна стойност от $6.89, което клони към препоръка за продажба. Ако пазарните нагласи се променят, може да видим, че тя се насочва към най-близкото ниво на подкрепа от $2.97 или дори към втората подкрепа при $2.07. Балансът и внимателното наблюдение са от ключово значение.

Партньорство на Aptos с Movement Labs: Потенциално въздействие върху пазарното присъствие

Aptos проправя пътя за обещаващи развития чрез партньорството си с Movement Labs. Използването на това сътрудничество за оперативна съвместимост може да доведе до по-силно пазарно присъствие. Като се има предвид, че текущата цена е $14.10, възможното покачване до най-близкото ниво на съпротива при $13.77 не изглежда далечно, като потенциално дори може да достигне второто ниво на съпротива при $15.82 в дългосрочен план.

От друга страна, повишената оперативна съвместимост може да създаде определени несигурности. При пазарни сътресения Aptos може да стане свидетел на спад към най-близкото ниво на подкрепа при $9.07. Ако мечият тренд се запази, може дори да достигне второто ниво на подкрепа при $6.41. Независимо от това, Aptos изглежда е динамичен играч в света на криптовалутите, който си намира място сред колебливите тенденции.

Интеграцията на Chainlink с WeMade може да окаже влияние върху краткосрочните цени

Неотдавнашната интеграция на Chainlink с WeMade може да подхрани цената ѝ нагоре в краткосрочен план. Настоящата цена от $18.42 определено може да се доближи до първото ниво на съпротива от $21.72, с потенциал да достигне второто ниво на съпротива при $24.15, ако това ново партньорство доведе до повишено търсене. Десетдневната проста пълзяща средна (SMA) и бързодействащият стохастичен индекс RSI показват неутралност, предсказвайки стабилна краткосрочна тенденция.

Въпреки че краткосрочните перспективи изглеждат обещаващи, по-дългосрочната картина не е толкова ясна. В дългосрочния сценарий може да има рискове въпреки новата интеграция. Ако очакваното търсене от страна на WeMade не се прояви, цената на Chainlink може да се върне към първоначалното ниво на подкрепа от $16 или дори да спадне до второто ниво на подкрепа при $12.71. 100-дневната SMA подсказва оптимизъм, но MACD показва предпазливост с призив за “продажба”.

Навлизането на Nomura в Pyth Network може да увеличи търсенето и да повлияе на цената

Навлизането на Laser Digital на Nomura в Pyth Network може да предизвика рязко нарастване на търсенето. Това ново партньорство би могло да закрепи цената на Pyth по-близо до второто ниво на съпротива при $1.18, при условие че пазарните настроения останат положителни и технологичното сдвояване е успешно. Тази ситуация би могла също така постепенно да изтласка 10-дневната проста пълзяща средна стойност отвъд настоящата стойност от $0.83.

От друга страна, ако интеграцията на Nomura не успее да развълнува трейдърите или ако има технически проблеми с предоставянето на данните, цената на Pyth може да се оттегли към най-близкото си ниво на подкрепа при $0.38. Въпреки текущата препоръка на MACD за “покупка”, RSI показва действие “продажба”, което предполага потенциално краткосрочно отдръпване. При по-значителен спад цената на Pyth може дори да се доближи до второто си ниво на подкрепа при $0.12.

Заключение

Макар Near Protocol, Aptos, Chainlink и Pyth Network да предлагат интересни перспективи, изключителният дебют и прогресивният подход на BlastUP подчертават значителния ѝ потенциал. Извличайки сила от връзката си с екосистемата на Blast, иновативната концепция и програма на проекта заслужават признание. Предлагайки многобройни предимства на притежателите на токени и подчертавайки цялостен план до 2026 г., BlastUP изглежда може да се позиционира да се превърне в един от най-обещаващите алткойни в криптопространството.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.