НАЧАЛО Други

Голф стартъп набра над $10 милиона от NFT продажби

06.01.2022 17:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голф стартъп набра над $10 милиона от NFT продажби

В последно време ставаме свидетели на множество различни спортове, които постепенно навлизат в NFT секторa. Голфът е най-новият спорт, който се присъединява към NFT пространството благодарение на усилията на LinksDAO.

След разпродаването на своите NFT, LinksDAO набра $10,5 милиона, за да финансира своите стремежи за голф. Повече от 9,000 NFT бяха закупени на платформата OpenSea.

Изглежда, че докато 2021 г. беше процъфтяваща година за дейности, свързани с децентрализирана автономна организация (DAO), като стойността на някои хазни нарасна с 40 пъти, голфът сега също се насочва към крипто пространството.

Въпреки това, за разлика от снимките на отегчени маймуни или набиране на средства за президентски кампании, LinksDAO NFT допринасят за управлението на DAO, което “ще подобри прозрачността около определени аспекти на организационното управление на бизнеса на клуба“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Блокчейн и метавселената правят пробив на Consumer Electronics Show

Следователно LinksDAO NFT не са членски карти към голф клубовете; те са ключът към достъпа до общността, управлението и “голямото разнообразие от предимства“. В крайна сметка NFT ще отключат членство в първия голф и развлекателен клуб на LinksDAO.

Както се очакваше, продажбата на NFT е просто средство за новосформирания стартъп. На първо място в списъка с приоритети в бизнес плана на LinksDAO е “идентифициране на списък с голф игрища за придобиване” и разработване на токена LINKS. Тези планове трябва да се осъществят в средата на 2022 г.

Групата се ръководи от Майк Дудас, позната фигура в крипто като основател и главен изпълнителен директор на The Block. Дудас достигна 83-то място в Топ 100 на най-влиятелните хора в крипто пространството, според класацията на Cointelegraph през 2020 г.

Въпреки общото изобилие на пазара за DAO, някои фенове на голфа и колекционери на NFT останаха в неведение относно пътя на Дудас към стартиране на компания за голф чрез създаване на DAO.

Дудас поясни в туит, че LinksDAO NFT “НЕ дава собственост върху актива, но дава права на управление върху процеса на проектиране на клуба и възможността за закупуване на членство в клуба, след като бъде отворен“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Бичите настроения преобладават на фондовия пазар – какво да очакваме?

Сегашните настроения на инвеститорите в акции са изключително оптимистични и достигат невиждани от години нива. Въпреки това в този момент е необходимо да се внимава с агресивното навлизане на пазара.

22.05.2024 17:30 3 мин. четене

Рецесията идва за САЩ според “Кралят на облигациите”

Джефри Гъндлах, главен изпълнителен директор на DoubleLine Capital, поддържа отдавнашното си убеждение, че Съединените щати се насочват към икономически спад.

22.05.2024 16:30 2 мин. четене

Yug Labs се отказа да прави промени по CryptoPunks след негативен отзвук от общността

Главният изпълнителен директор на Yuga Labs Грег Солано обяви, че компанията ще прекрати промените в проекта CryptoPunks след реакцията на общността.

22.05.2024 15:30 2 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.