НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

Мениджърът на цифрови активи CoinShares каза, че институционалните инвеститори имат силен апетит за Биткойн и три водещи платформи за смарт договори.

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”


Както обикновено, BTC поведе всички цифрови активи по отношение на капиталови потоци, този път в резултат на нов борсово търгуван продукт (ETP), който трябва да стартира на Deutsche Borse.


“Биткойн отбеляза най-големия приток за 5 седмици на обща стойност $247 милиона след пускането на друг инвестиционен продукт в Европа. Това довежда 11-седмичния цикъл на входящи потоци до $2.7 милиарда."


BTC се търгува на $56,500 към момента на писане, което е около 2% спад за деня.


Водещата платформа за смарт договори Етериум завърши силен месец по отношение на потоци, като в седмичен план отчита общо над $23 милиона.


“Етериум отчете входящи потоци на обща стойност $23 милиона миналата седмица, отбелязвайки своята 5-та поредна седмица на притоци.”


Големите печеливши от тази седмица в потоците спрямо активи под управление (AuM) включват мащабируемата платформа за смарт договори Solana и оперативно съвместимия блокчейн Polkadot, който е проектиран да поддържа множество протоколи за смарт договори от слой 1.


“По отношение на входящите потоци спрямо AuM, Polkadot и Solana продължават да са печелившите, като входящите потоци представляват съответно 8.6% ($11.5 милиона) и 5.9% ($14.6 милиона) в AuM през миналата седмица.”

Image


Етериум в момента се търгува около $4,400. SOL и DOT се търгуват съответно на $202 и $35.8 към момента на писане.


Можете да прочетете пълния доклад за CoinShares тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света