НАЧАЛО Биткойн

Големите инвеститори предпазливо купуват, предполага доклад

февруари 2, 2022 9:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори предпазливо купуват, предполага доклад

Изглежда, че институционалните инвеститори се връщат на крипто пазарите, за да влязат на по-ниски ценови нива, според нов доклад.

Мениджърът на цифрови активи CoinShares казва в доклад, че инвеститорите внимателно добавят към своите крипто портфейли.

Продуктите за инвестиции в цифрови активи отчитат приток за втора седмица на обща стойност $19 милиона миналата седмица, който е малък, но това продължава да предполага, че инвеститорите започват предпазливо да добавят позиции при тези понижени ценови нива.

Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, беше водеща миналата седмица по входящи потоци на обща стойност $22 милиона. Това бележи втората поредна седмица на притоци за BTC.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Трейдър споделя предупреждение за пазарна капитулация


Според фирмата водещата платформа за смарт договори Етериум не се справи толкова добре, колкото Биткойн през последните два месеца.

Етериум продължава да страда от негативни настроения с изходящи потоци от $27 милиона, като на 8-мата поредна седмица сега възлизат на $272 милиона.

Инвестиционните продукти с множество активи се радваха на приток от $32.1 милиона, докато множество цифрови активи претърпяха изходящи потоци.

Solana, Polkadot и Cardano видяха изходящи потоци миналата седмица, което предполага, че инвеститорите избягват алткойните, въпреки че фондовете с множество активи (комбинация от монети) отчетоха приток на обща стойност $32 милиона, най-големият от юни 2021 г., което предполага, че инвеститорите възприемат диверсифициран инвестиционен подход.

Image

Solana (SOL), Polkadot (DOT) и Cardano (ADA) отбелязаха сравнително малки изходящи потоци миналата седмица, равняващи се общо на по-малко от $10 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Защо дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително?

Дейността в блокчейна на Luna Classic е спаднала значително, след като тя наложи 1,2% данък върху транзакциите, свързани с токените, които се изгарят от предлагането.

септември 26, 2022 9:59 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви, че крипто портфолиото му включва Етериум (ETH). 

септември 25, 2022 17:36 1 мин. четене

XRP: Анализатор разглежда какво предстои за актива покрай делото

Популярен крипто анализатор прогнозира големи печалби за криптовалутата на блокчейн компанията Ripple – XRP.

септември 25, 2022 16:02 1 мин. четене