НАЧАЛО Биткойн

Големите инвеститори предпазливо купуват, предполага доклад

февруари 2, 2022 9:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори предпазливо купуват, предполага доклад

Изглежда, че институционалните инвеститори се връщат на крипто пазарите, за да влязат на по-ниски ценови нива, според нов доклад.

Мениджърът на цифрови активи CoinShares казва в доклад, че инвеститорите внимателно добавят към своите крипто портфейли.

Продуктите за инвестиции в цифрови активи отчитат приток за втора седмица на обща стойност $19 милиона миналата седмица, който е малък, но това продължава да предполага, че инвеститорите започват предпазливо да добавят позиции при тези понижени ценови нива.

Биткойн, най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, беше водеща миналата седмица по входящи потоци на обща стойност $22 милиона. Това бележи втората поредна седмица на притоци за BTC.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Трейдър споделя предупреждение за пазарна капитулация


Според фирмата водещата платформа за смарт договори Етериум не се справи толкова добре, колкото Биткойн през последните два месеца.

Етериум продължава да страда от негативни настроения с изходящи потоци от $27 милиона, като на 8-мата поредна седмица сега възлизат на $272 милиона.

Инвестиционните продукти с множество активи се радваха на приток от $32.1 милиона, докато множество цифрови активи претърпяха изходящи потоци.

Solana, Polkadot и Cardano видяха изходящи потоци миналата седмица, което предполага, че инвеститорите избягват алткойните, въпреки че фондовете с множество активи (комбинация от монети) отчетоха приток на обща стойност $32 милиона, най-големият от юни 2021 г., което предполага, че инвеститорите възприемат диверсифициран инвестиционен подход.

Image

Solana (SOL), Polkadot (DOT) и Cardano (ADA) отбелязаха сравнително малки изходящи потоци миналата седмица, равняващи се общо на по-малко от $10 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста.  Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, […]

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним „PlanB“ актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене

Биткойн: Ето какво стои зад възхода на BTC според Уили Ву

Анализаторът Уили Ву смята, че институциите могат да бъдат движещата сила зад неотдавнашното рали на Биткойн (BTC).

февруари 3, 2023 21:00 2 мин. четене