НАЧАЛО Прессъобщения

Големите инвеститори в BNB и Filecoin правят големи залози на поскъпващ алткойн, предизвиквайки значителен ценови скок

06.12.2023 13:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори в BNB и Filecoin правят големи залози на поскъпващ алткойн, предизвиквайки значителен ценови скок

Binance Coin (BNB) показа смесени сигнали, след като главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао подаде оставка. Общността на Filecoin (FIL) е развълнувана след интеграцията на SushiSwap.

От друга страна, инвеститорите правят високи залози във VC Spectra (SPCT) като революционен DeFi проект. Нека да проучим по-подробно тези водещи алткойни.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

  • Прогнозата за цената на BNB предполага повишение до $240, ако надмине съпротивата от $230.
  • Filecoin (FIL) падна до $4.72 на 4 декември, отбелязвайки 10.79% ръст след интегрирането му в SushiSwap.
  • VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд и протокол за управление на активи.

Монетата на Binance (BNB) показва смесена тенденция след оставката на главния изпълнителен директор на Binance

На 28 ноември 2023 г. оставката на основателя и главен изпълнителен директор на Binance, Чанпенг Джао, нанесе значителен удар върху доверието на притежателите на BNB. Нещо повече, новините около нарушаването на законите за борба с прането на пари предизвикаха шокови вълни в нейната общност.

В отговор на това вълна от търговци бързо ликвидираха своите авоари в BNB. На 28 ноември цената на BNB беше $230. На 4 декември цената спадна до $229, което представлява спад от 0.49%. Въпреки това общите пазарни нагласи на една от 10-те най-големи алткойни – монетата на Binance (BNB), са положителни, което означава положителни очаквания на инвеститорите от прогнозата за цената на BNB.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Криптоекспертите намекват, че бичият ѝ тренд ще продължи, ако MACD премине над сигналната линия. Следователно прогнозата за цената на BNB показва, че BNB ще се изкачи до $240, ако пробие силното ниво на съпротива от $230. В противен случай тя може да спадне до $220.

Filecoin (FIL) се интегрира със SushiSwap

След като SushiSwap обяви интеграцията си с Filecoin (FIL) на 8 ноември 2023 г., Filecoin (FIL) стана свидетел на бичи настроения на пазара. Този новаторски ход позволи на потребителите да търгуват с токени на Filecoin (FIL) директно в SushiSwap. Освен това той даде на потребителите достъп до ликвидността на Filecoin (FIL) в множество блокчейни.

След значителния ход Filecoin (FIL) отбеляза забележим скок от $4.26 до $5.55 на 13 ноември. В резултат на това пазарът беше доста развълнуван от прогнозата за цената на Filecoin. На 4 декември Filecoin (FIL) понижи цената си до $4.72, което означаваше 10.79% увеличение след интегрирането му.

Техническият анализ разкрива, че цената на Filecoin (FIL) изпитва мечи настроения. Filecoin (FIL) продължава да се търгува над 200-ЕМА. И все пак, експертите по прогнозиране на цената на Filecoin предполагат, че ако цената на алткойна пробие подкрепата от $4.50, то FIL вероятно ще се понижи до $4.10. По този начин инвеститорите търсят по-добри възможности.

VC Spectra (SPCT) блести: Забележителен скок на цената завладява инвеститорите

От първоначалния етап на предварителна продажба през юли VC Spectra (SPCT) предефинира бъдещето на финансите чрез авангардни решения и революционни подходи. VC Spectra (SPCT) е пионер в сферата на финтех и блокчейн. Освен това VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд и протокол за управление на активи.

Това, което още повече привлича вниманието, е, че VC Spectra (SPCT) използва AI и усъвършенствани алгоритмични и систематични стратегии за търговия, за да определи проекти с висок потенциал в областта на блокчейн и Web3. По този начин инвеститорите на BNB и FIL са привлечени към SPCT.

Но това не е всичко! VC Spectra (SPCT), една от най-добрите DeFi крипто борси, е много повече, когато става въпрос за осигуряване на инвеститорите, като същевременно гарантира минимални рискове и максимални печалби. Като използва силата на своя роден токен, SPCT, изграден върху блокчейна на Биткойн, отключва ексклузивни предимства като достъп до нови ICO, тримесечни дивиденти и т.н.

За инвеститорите, които все още не са закупили VC Spectra (SPCT), не пропускайте възможността. В момента VC Spectra (SPCT) преминава през етап 5 от предварителната си продажба, като продава своя токен на цена от $0.077. Това представлява скок от 862.5% спрямо Етап 1. По всичко изглежда, че VC Spectra (SPCT) ще достигне целевата си цена от $0.080 по-рано, което прави общо 900% скок на цената.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.